2777
2789
عنوان

اگه معده سالم دارید خدارو شکر کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پارسال رفتم آندوسکوپی گفت هلیکو روزی ۱۲ ۱۳ تا قرص میخوردم آخرش خوب نشدم فقط حالت تهوع ام بهتر شد

اتفاقا منم آندوسکوپی دادم مشکل معده دارم 

هم هلیکوباکتر رفلاکس التهاب زخم همه چی دارم

تازه دارو های هلیکوباکتر رو تموم کردم منم روزی ۱۲ ۱۳ تا میخوردم ولی اصلا بهتر نشدم🤦‍♀️

البته من متاپلازی معده هم دارم💔😭

بین دو دنده...چند انگشت بالای نافاینقدر اسید زیاد میشه قشنگ برمیگرده بالا تا گلوم

یعنی از چند انگشت بالای ناف تا بالاترش بین دنده ها درد میکنه؟!

منم دقیقا همین قسمته خیلی میترسیدم از روده باشه آخه همش یه ذره از ناف بالاتره😐🤦‍♀️

ببخشید یه سوال دیگه شما هم اینجوری این که کمی بالاتر از ناف رو فشار میدین دردش یه خورده بیشتر میشه؟!

یعنی از چند انگشت بالای ناف تا بالاترش بین دنده ها درد میکنه؟!منم دقیقا همین قسمته خیلی میترسیدم از ...

از نظر من که معده. تون هست چون مشکل معده منم همین قسمته

ترس نداره یک دکتر برو نهایت کلونوسکوپی اندوسکوپی کن خیالت راحت بشه 

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
از نظر من که معده. تون هست چون مشکل معده منم همین قسمتهترس نداره یک دکتر برو نهایت کلونوسکوپی اندوسک ...

اتفاقا دکتر رفتم آندوسکوپی هم دادم و تمام درد و مرضای معده که ساده ترینش همین رفلاکسه رو دارم سه ماهه دارم دارو میخورم ولی هنوز خوب نشدم🤦‍♀️

البته هنوز زیر نظر دکترم و باید به خاطر متاپلازی معده که دارم دو ماه دیگه هم باز باید آندوسکوپی بشم.

ولی از اونجایی که میگن مشکلات معده بالای شکم یا سمت چپ بالای شکم درد میکنه  گفتم نکنه از شانس بدم رودم هم مشکل داشته باشه چون از لحاظ روده بررسی نشدم 🤦‍♀️

ولی خودمم در حال حاضر خیلی احساس رفلاکس میکنم احساس میکنم یه غده پایینتر از گلومه ولی درک نمیکنم که دردش به بالای ناف چه ربطی داره😐🤦‍♀️😂