2777
2789

گفت مشکل دارم مدتی گوشیمم شاید بدم دست بابام منم گفتم موفق باشی ببخشید مزاحم شدم ولی این حرفش بچه کوچیکم باور نمیکنه یه مرد ۲۵ سالع چرا گوشی بده دست باباش اصلا منظورش چیه دوست معمولی بودیم گاهی اون پیام میداد بیشتر من میدونم مجرده ولی یهو چرا رفت بار قبل هم بعد دوما سین زد و تازه طلبکارم بود که چرا توی این ندت سراغش نگرفتم الانم پیام دادم احوالش بپرسم یهو گفت من یه مشکل برام پیش اومده شاید گوشیمو هم بدم دست بابام اخه چرا ادم باید گوشیش بده دس باباش

یه گوشی دارن . باباش لازم داره اون برداشته 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

حرفش که نمیشه گفت دروغه 

ولی درکل حیف احساسات و وقتتون نت و پول شارژ و باتری موبایلتون نیست صرف این روابط پوچ میکنید 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه با کسی هست لابد طرف چکش میکنه خواست تو پیام ندی

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

غیرمستقیم داره میگه نمیخوامت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

عزیزم بسه دیگه یه تاپیک رو چندبار تکرار میکنی خب لابد دلش نمیخواد با تو در ارتباط باشه

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️