2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست
واای خدا🤣☹️بیچاره داداشت

😂😂😂😂خدا شاهده اومد گفت این چیههههههه زدی به لبات😂😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

راستی واسه یه عروسی از فامیلای پولدار به مامانم گفتم بیا بریم چتری بزن موهامو اونم نیومد منم گرفتم جلوی موهامو با کش بستم و قیچی زدم😂😂اگه بدونی چه وضعی شد. با تاپ دامن و روسری رفتم عروسی😂 یه زمانی ام شلوار رنگی مد شده بود منم رفتم آبی اش رو خریدم رفتیم روستامون اونجا با دختر عمم مسابقه دو گذاشتیم با پسرا که یهو زارت شلوارم افتاد پایین😂😂خداروشکر شلوار داشتم زیرش

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییییییییییی واقعا درکت میکنم چقدر متن های تیکه دار ک میزاشتم الان برامون خجالت اوره🤣🤣

اره مخصوصا تو بیوگرافی اون بدبختم هی میگف این طوری نکن هی بلاک میکردم در می‌آوردم 😂🤷‍♀️🤦‍♀️

راستی واسه یه عروسی از فامیلای پولدار به مامانم گفتم بیا بریم چتری بزن موهامو اونم نیومد منم گرفتم ج ...

وایییییییی😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
یه زمانی فکر میکردم مردم آدامساشونو از دهنشون که بیرون میارن خودش باد میشه😂😂😂فکر کن آدامسو مینداختم بیرون از دهنم و راه میرفتم تو خیابون😂😂 یه مدتم دلم میخواست دندونام خرگوشی بود ، جلوی دندونامو خرگوشی میکردم تو خیابون یا اینکه لباموغنچه میکردم😂😂سگ تو این زندگی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خواهر تو خیلی خز بودی به خیر گذشته🤣🤣🤣

اره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من خداروشکر کار خزی انجام نمی‌دم کلا یه چیزی مده رو انجام نمی‌دم می‌دونم بعداً خز میشه فقطیه خاطره دارم 

وقتی ۱۷/۱۸سالم بود کراشمو تو مجلس می‌دیدم زل میزدم بهش زل نه هااا ززززللللل😂😂😂😂😂😂😂همون یه خاطره اندازه هزارتا کار خز مونده رو دلم

من یه بار خط چشم زلیخایی کشیدم توی سریال یوسف پیامبر🤭پسر خالم در زد باز کردم اصلا یادم نبود🥲😐بنده خدا شوک شد 😂😂😂😂😂

من خداروشکر کار خزی انجام نمی‌دم کلا یه چیزی مده رو انجام نمی‌دم می‌دونم بعداً خز میشه فقطیه خاطره د ...

😂😂😂😂😂😂

یه زمانی فکر میکردم مردم آدامساشونو از دهنشون که بیرون میارن خودش باد میشه😂😂😂فکر کن آدامسو مینداخ ...

خواهر تو وضعت از من خرابتره😂😂😂😂