2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست

باورتون میشه دو تا از فامیلام هنوز کلیپس استفاده میکنن.!

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دیگه خیلی خز بودی خدایا😂😂

نگو نگو ، واقعا خاک تو سرم 😩😩😩 یادم می افته خیلی از دست خودم عصبانی میشم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
برید کنار خزتون اومد😂😂😂.من عروسی پسر عموم بود چادر سیاه پوشیدم رژ سیاهِ دختر عممو زدم ریلکس نشستم ...

واییییییییییی دختر من عین فیلمای ترسناک هست اونجوری تصورت کردم🤦‍♀️😂😂😂🤣

من سال اول دبیرستان که تلگرام نصب کرده بودم از یه کانالی عکس نوشته های فوق العاده گنگ و عاشقانه رو توی گروه کلاسی میفرستادم😂نه یکی نه دوتا هر روز پنج تا پنج تا😂😂 توی دوران بلوغ عروسی عموم بود پوستمم اون موقع تیره بود حالا مگه رژ قرمز از دستم میفتاد توی آسانسور همه جا فقط گونه هامو قرمز میکردم😂یه بارم واسه مراسم عروسی با خودکار قرمز تتوی قلب جای سینم کشیدم .به همه ام کیگفتم مامانم کشیده😂😂‌ببین رمان مینوشتم های های باهاش گریه میکردم😂

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
برید کنار خزتون اومد😂😂😂.من عروسی پسر عموم بود چادر سیاه پوشیدم رژ سیاهِ دختر عممو زدم ریلکس نشستم ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای نمیری دختر چقدرخندیدم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
واییییییییییی دختر من عین فیلمای ترسناک هست اونجوری تصورت کردم🤦‍♀️😂😂😂🤣

تازه پشماااارو نگفتم😂😂😂😂😂یه من سبیل پشت لبم☹😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
وقتی یادم میاد میخوام برم تو زمین پارتنرمو البته اون موقع نبود بلاک میکردم بعدش تو بیوگرافی میجنگیدم ...

واییییییییییی واقعا درکت میکنم چقدر متن های تیکه دار ک میزاشتم الان برامون خجالت اوره🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣وای نمیری دختر چقدرخندیدم

خودممم یادم میاد میمیرم از خنده 😂😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

واای خدا🤣☹️

بیچاره داداشت

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
باورتون میشه دو تا از فامیلام هنوز کلیپس استفاده میکنن.!

یعنی عین اون موقع ها میبندن بالای سرشون 

یا فقط موهاشون و جمع میکنن

یچیز دیگر نگفتم از حماقت هام زبونمو درمیوردم می‌خندیدم بعد همون قسمت و برش میدادم میزاشتم پروفایل وات ساپ میزاشتم وضعیت چندبار 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻