2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست
واای خدا🤣☹️بیچاره داداشت

😂😂😂😂خدا شاهده اومد گفت این چیههههههه زدی به لبات😂😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

راستی واسه یه عروسی از فامیلای پولدار به مامانم گفتم بیا بریم چتری بزن موهامو اونم نیومد منم گرفتم جلوی موهامو با کش بستم و قیچی زدم😂😂اگه بدونی چه وضعی شد. با تاپ دامن و روسری رفتم عروسی😂 یه زمانی ام شلوار رنگی مد شده بود منم رفتم آبی اش رو خریدم رفتیم روستامون اونجا با دختر عمم مسابقه دو گذاشتیم با پسرا که یهو زارت شلوارم افتاد پایین😂😂خداروشکر شلوار داشتم زیرش

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییییی واقعا درکت میکنم چقدر متن های تیکه دار ک میزاشتم الان برامون خجالت اوره🤣🤣

اره مخصوصا تو بیوگرافی اون بدبختم هی میگف این طوری نکن هی بلاک میکردم در می‌آوردم 😂🤷‍♀️🤦‍♀️

راستی واسه یه عروسی از فامیلای پولدار به مامانم گفتم بیا بریم چتری بزن موهامو اونم نیومد منم گرفتم ج ...

وایییییییی😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
یه زمانی فکر میکردم مردم آدامساشونو از دهنشون که بیرون میارن خودش باد میشه😂😂😂فکر کن آدامسو مینداختم بیرون از دهنم و راه میرفتم تو خیابون😂😂 یه مدتم دلم میخواست دندونام خرگوشی بود ، جلوی دندونامو خرگوشی میکردم تو خیابون یا اینکه لباموغنچه میکردم😂😂سگ تو این زندگی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خواهر تو خیلی خز بودی به خیر گذشته🤣🤣🤣

اره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من خداروشکر کار خزی انجام نمی‌دم کلا یه چیزی مده رو انجام نمی‌دم می‌دونم بعداً خز میشه فقطیه خاطره دارم 

وقتی ۱۷/۱۸سالم بود کراشمو تو مجلس می‌دیدم زل میزدم بهش زل نه هااا ززززللللل😂😂😂😂😂😂😂همون یه خاطره اندازه هزارتا کار خز مونده رو دلم

من یه بار خط چشم زلیخایی کشیدم توی سریال یوسف پیامبر🤭پسر خالم در زد باز کردم اصلا یادم نبود🥲😐بنده خدا شوک شد 😂😂😂😂😂

من خداروشکر کار خزی انجام نمی‌دم کلا یه چیزی مده رو انجام نمی‌دم می‌دونم بعداً خز میشه فقطیه خاطره د ...

😂😂😂😂😂😂

یه زمانی فکر میکردم مردم آدامساشونو از دهنشون که بیرون میارن خودش باد میشه😂😂😂فکر کن آدامسو مینداخ ...

خواهر تو وضعت از من خرابتره😂😂😂😂