2777
2789
عنوان

مادر شوهر پیله من

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 72 پست
مثلاً صبح ساعت ۹:۳۰ ۱۰ یک بار زنگ می‌زنه اگه جواب تلفنش ندم ساعت ۱۱ ۱۱ و نیم زنگ می‌زنه اگه باز جواب ...

مجبور نیستی .من خاله هم خیلی اخلاقای سم دارن و مذهبی متعصبن خطم رو عوض کردم بهشون شماره ندادم فقط وقتی میدونم قراره باشون روبرو بشم روشنش میکنم میگن چرا خطتت خاموشه میگم گوشیم خرابه گاهی آنتنش میپره الان رنگ بزن ببین زنگ میزنن بوق میخوره خخ. هنوز نزاشتم بفهمن خط عوض کردم خخخ. 

مینیمال 
شوهرم چیزی نمیگه نهایتش اینه که میگی جواب تلفنش نده

چقدر بیکارو علافه😐

خب وقتی شوهرت اینجوری میگه چرا به حرف شوهرت گوش نمیدی؟؟؟

جواب زنگاشو یکی درمیون بده بعدم هی بگو الوالو صدات قطع میشه و قطع کن بعضی وقتام جواب نده بگو دستم بند بود وبپیچونش به گوشی دخترتم که زنگ زد نزار جواب بده.

یه مدت که سبکش کنی میفهمه وخودشو جمع میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشخص میشه که بلاکش کردیم زشته ناراحت میشه یا ممکنه بگه که ها چرا همش میگه مشغوله دخترش بهش میگه بلاک ...

مادرشوهرمن اونقدرسوادنداره بلاک بفهمه😅یه گوشی نوکیادستش گرفته ..بیکارم هس..زنگ میزنه یک سره..منم اصلا حوصله و اعصاب ندارم

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
مادرشوهرمن اونقدرسوادنداره بلاک بفهمه😅یه گوشی نوکیادستش گرفته ..بیکارم هس..زنگ میزنه یک سره..منم اص ...

مادر شوهر من با تمام تک طایفه هم قهره دیگه بدتر هیچکی نداره فقط منتظر گوش شنوایی میگرده ک حرف بزنه

چقدر بیکارو علافه😐خب وقتی شوهرت اینجوری میگه چرا به حرف شوهرت گوش نمیدی؟؟؟جواب زنگاشو یکی درمیون بد ...

چهار ماه باهاش قهر. بودم راحت بودم هیچ حرف و حدیثی نبود 

بعد چهار ماه جواب زنگش دادم دوباره شروع کرده ب زنک زدن کاشکی یک بار در طول روز زنک‌ میزد جواب میدادم ولی روزی چند مرتبه هی نصیحت کنه حرف ببره بیاره 

مادر شوهر من با تمام تک طایفه هم قهره دیگه بدتر هیچکی نداره فقط منتظر گوش شنوایی میگرده ک حرف بزنه

مادرشوهرمن زیاددخالت میکنه واسه همین ازش خوشم نمیاد

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
چهار ماه باهاش قهر. بودم راحت بودم هیچ حرف و حدیثی نبود بعد چهار ماه جواب زنگش دادم دوباره شروع کرده ...

نباید با این پیله و فضول اشتی میکردی 

برن گمشن همشون از دم بد ذات وجادوگرو حیله گرن

منکه قطع رابطم راحتم گمشن همشون بی ناموسا

دقیقا مثل مادر شوهر منه بخدا من چند بار جوابشو نمیدادم بعدا زنگ‌میزدم میگفتم دستم بند بود اونم‌همیشه سوال میپرسه و چن روز هم گوشیموخاموش کردم و بعدش که روشنش کردم گفتم‌گوشیم‌خراب بود البته راست هم گفتم که خراب بود بعد کم کم فهمید که دوس ندارم جوابشو بدم دیگه زنگ‌نمیزنه و من به شوهرم‌گفتم تو خودت به مادرت زنگ بزن 

وقتایی هم که بهم زنگ‌میزنه به شوهرم‌میگم‌جواب بده