2777
2789
عنوان

مادر شوهر پیله من

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 72 پست
آها پس پونزده ساله حرمت کردی و از خودش نفهمید بخدا این عروس جدیدا خیلی رک و راحت حرفشون میزننحتی جار ...

بخدا هموناهم عزیزترن برامادرشوهر...بایدازاول روندی بهتره....حالا بعدازچندسال یهویی رفتارتو تغییرمیدی بهشون برمیخوره زود ناراحت میشن...دیگه اونقدربهم بدی کرده برام مهم نبود ناراحت میشه یانه..چون دیگه واقعا اعصابم نمیکشه..

منم دوتاجاریای دیگه م اصلا محلش نمیزارن هموناهم عزیزن براش

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت چرا همچین نقشه هایی می کشن واسه بقیه؟عزیزم‌تو چجور برخورد میکنی باهاشون از وقتی فهمیدی اینجوری ...

از بس حسودن

اوایل خیلی تیکه مینداختن و من نمیتونستم جواب بدم شوهرمم طرف اونارو میگرف ولی دیدم هیچکس غیراز خودم نمیتونه کمکم کنه شروع کردم به روشون میاوردم و جوابشونو میدادم مثل خودشون

ولی دیگه قطع رابطم باهاشون ریخت نحسشونو نمیخام ببینم برام مردن

الان‌پیگیر هستن ببینن چیکار میکنی یا نه ؟ پشیمون نیستن؟

اینا پشیمون باشن عمرا اینا  انقدر شوهرمو پرش میکردن بر علیه من شوهرمم تحت تاثیرشونه همیشه.

ننش زنگ زد جواب ندادم نمیخامم جواب بدم انقدر که توهین و بی احترامی بم‌کردن حتی ننش تهمت ناموسی زد بم.اما شوهرم یه کلمه به ننش نگف چرا به زنم این حرفو زدی فقط بلده بگه مامانم خوبه مامانم سراغتو میگیره.

به خاطر ننش که جوابشو ندادم نمیدونی شوهرم چه اشوبی به پا کردو بخاطر ننش فوش کشم کرد.انقدر پستن همشون  از چشمم افتادن

اینا پشیمون باشن عمرا اینا انقدر شوهرمو پرش میکردن بر علیه من شوهرمم تحت تاثیرشونه همیشه.ننش زنگ زد ...

آخی عزیز دلم کاملا درکت میکنم انشاءالله خودت خوشبخت باشی تا حسودات بترکن.

ممنون بابت راهنماییت 

خوش بحالت😔من مادرشوهرم فوت کرده وقتی هم زنده بود زنگ نمیزد..هیچ کس بهم زنگ نمیزنه از صبح تا شب..بجز ...

والا ب حالت بهتره .زنگ زدنی ک بخاطر فضولی باشه یا بخوان وارد حریم خصوصیت بشن چه فایده داره

آخی عزیز دلم کاملا درکت میکنم انشاءالله خودت خوشبخت باشی تا حسودات بترکن.ممنون بابت راهنماییت

فداتشم گلم توام خوشبختترین باشی

چشم حسودای توام کور.

قربونت کاری نکردم🍁🌹❤

فداتشم گلم توام خوشبختترین باشیچشم حسودای توام کور.قربونت کاری نکردم🍁🌹❤

یکی از تاپیک های قبلتو خوندم ک با همسرت مشکل داری عزیزم خیلی ناراحتم واست بنظرم باید ی کاری بکنی ک شوهرت رو بکشونه سمت خودت 

اینجور که طلاق بگیری اون دشمن هات خوشحال میشن

یکی از تاپیک های قبلتو خوندم ک با همسرت مشکل داری عزیزم خیلی ناراحتم واست بنظرم باید ی کاری بکنی ک ش ...

ناراحت نباش گلم خدای ما کوچیکام بزرگه.

بالاخره هر ادمی یه ذاتی داره ذات هیچکسیو نمیشه عوض کرد من هر روشی بوده انجام دادم که طرفم باشه ازم حمایت کنه دفاع کنه  اما نمیدونم چرا مثل دشمن خونیش با من رفتار میکنه یهو  خوبه اخلاقش یهو میچینه رو من،، اونم بخاطر خونوادشه نمیدونم کی میخاد ذات واقعیشونو ببینه.

۵ روزه باهاش قهرم بخاطر فوشی که داد بخاطر ننش بعدم ناراحت میشه میگه حق نداری باهام قهر کنی😐

از یه طرف میگه زن و زندگیمو دوس دارم و دنیارو خرجت میکنم  همه رو بخاطرت پاره میکنم از طرفی هم منت میزاره میگه انقدر که خرجت کردم خودم نتونستم یه دکتر برم یا بخاطر خوانواده بی شرفش فوشم میده توهین میکنه احتراممو نگه نمیداره