2777
2789

اونا هم میخواستم که معامله بکنن نشده حالا100میلیون ضرر زیان گذاشتیم. من تو موعد مقرر جلو چکها رو پرکردم یکی رو بردن بانک یکیش رو هنوز نبردن

من ضررر زیان نمیخوام خون مو میخوام

حالا چه غلطی بکنم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بخدا با کلی قرض و التماس جلو چکها رو پرکردم چکار کنم من آخه

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس قولنامه رو بفرس تا بگم

مونده مغازه هیچ شرط و شروطی نگذاشتیم برای روز محض رم روزی 100تومن خسارت هرچی میخوای بپرس بگم

انشاالله که یه جا بهتدشو بتونی پیدا کنی . 

درکت میکنم . 

منم یه جا پیش خرید کرده بودم 

فروشنده کاری کرد فسخ کنم

چقدر غصه خوردم

ولی بعد ها دیدم به نفعمه و خیلی گرون تر خریده بودم

خوب الان میگه ضررو میدم ولی خونه رو نمیفروشم 

فکر کنم چون من تعهداتم رو انجام دادم اگر قبول نکنم نمیشه فسخ کرد

بخدا با کلی قرض و التماس جلو چکها رو پرکردم چکار کنم من آخه

تو منی یا من تو

ماهم یه هفته پیش معامله کردیم.طرف بعد ۳ روز پشیمون شد

ضرر و زیان معامله ۷۰ میلیون میشد میگف ب ما ببخشین

مونده مغازه هیچ شرط و شروطی نگذاشتیم برای روز محض رم روزی 100تومن خسارت هرچی میخوای بپرس بگم

چرا انقدر کم ؟ 

روزی 300 مگه نبود ؟ 

و اینکه باید 10 درصد بهتون برای فسخ بده

یه جریمه هم بنگاه بده