2777
2789

دیروز سر ی مسئله ای که از قبل از ازدواجمونم درگیر بودم تو ماشین بحثمون شد، دیگه انقدر بزرگ شد رسید سر اینکه سرم داد میزد و اینا. داشت داد میزد سرم شدیدد منم یهو انقدر ناراحت شدم حالم بد شد بهش گفتم بزن کنار پیاده میشمم. یهو زد رو ترمز و قیافشم از اون حالت عصبانت و خشم عوض شد. درو باز کردم پیاده که شدم یهو اومد دستمو گرفت از همون دم در ماشین کشیدم که بیان بشینم تو ماشین...

𝙄 𝙨𝙪𝙛𝙛𝙚𝙧𝙚𝙙, 𝙄 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙, 𝙄 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚𝙙ᨐ𖦹.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارت خیلی بچگانست که از ماشین پیاده میشی هیچ وقت انقدر نباید بحث رو کش بدی که طرف دیوونه بشه و بعدش قهر کنی هیچ وقت بحث گذشته رو پیش نکش به کسی چیزی نمیشه فقط خودتو حرص میدی روی گذشته خط بکش 

برای من هم پیش اومده دوبار بعدش چی شد

نشستم تو ماشین، قشنگگ داشتم له میشدم زیر فشار استرس و غم. یکم با لحن شوخی و درومده از حالت خشم برگشت گفت حالا اینکه محله ی خوبی نیست، وایسا ی جا دیگت پیاده کنم. درِ ماشینو قفل کرد و دیگه ساکت شد کلا تا برسیم خونه

کارت خیلی بچگانست که از ماشین پیاده میشی هیچ وقت انقدر نباید بحث رو کش بدی که طرف دیوونه بشه و بعدش ...

تقصیر خودمم بود😭 تو این چند سال اصلا اینجوریی بی اعصاب ندیده بودمش، یعنی ی جا وسط بحثمون حس کردم میخواد دستشو بلند کنه منو بزنهه منم فقط عزیزم اروم باش میگفتم

کارت خیلی بچگانست که از ماشین پیاده میشی هیچ وقت انقدر نباید بحث رو کش بدی که طرف دیوونه بشه و بعدش ...

ترسیدم منم، داشتیم میومدیم پرسیدم کی بود اونجا بود که بحثمون شروع شدد سه تا اون گفت دوتا من گفتم یهوو بی اعصاب شد

برای من هم پیش اومده دوبار بعدش چی شد

اومدیم خونه ساعت ۵ ۶ بود ، شام که اصلا نخورد منم تو ی اتاق دیگه داشتم کارای محل کارمو که مونده بود انجام میدادم. انقدرم خسته و اصلا بدد بودم تو همون اتاق خوابم برد. اومد صبح منو یکم تکون داد که اینجا سرده بیا تو اتاق محو خواب بودم صبح پاشدم دیدم روم پتو انداخته

ترسیدم منم، داشتیم میومدیم پرسیدم کی بود اونجا بود که بحثمون شروع شدد سه تا اون گفت دوتا من گفتم یهو ...

اره دیگه اصلا بحث گذشته رو نکن و دیوونش نکن مردا عصبی بشن دیگه هیچی جلودارشون نیست و این وسط تو ضرر میکنی