2777
2789
عنوان

از هرجای ایران نازنین هستی با ی جمله فان معرفی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 42096 بازدید | 1071 پست
شهر گمج کباب .اگر مرا کارداری غروب بیا شهرداری😂

سلام بر همشهرییییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
عامو تو شهرما همه به تنبلی و خوابالو بودن معروفن ولی کاکو همش دروغه مردم ما بسی کاردرست و زرنگن 😅

شیراز کاکو😎

لرم💎شما با گلونی عکس میگیرین خاص شین ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چند ماهه اومدم تهران!احساس غریبی و خفگی می کنماصلا با روحیه ام سازگار نیست خودم اصلا تورکم اینج ...

هرکی همینه من خودم تهرانم میرم مسافرت شیراز نمیدونم چرا دلم میگیره اخساس کوچیکی و خفگی میکنم

بنطرم این حس تو همه هست 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
به نام خدا بله🤣🤣🤣🤣

او یس کاش تو برگه امتحانی این چیزا بدن بهم 😂

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
عامو تو شهرما همه به تنبلی و خوابالو بودن معروفن ولی کاکو همش دروغه مردم ما بسی کاردرست و زرنگن 😅

سلام به شیراز نازنیننننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بستنی هاس مخصوصا پسته ای معروفه پاریس کوچولو

الان گشنمه که هیچی یادم نمیاد بوی سیر ام بهم خورده گیج شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣