2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8578 بازدید | 402 پست
خب شما گفتید از بدنش پول در میاره ، این معنی تن فروشی میده و من اینطور تعبیر کردمجنیفر خوانندس ، کنس ...

خب راست گفته از بدنش پول درمیاره،  یعنی تنشو میفروشه بابتش مول میگیره، وگرنه بقول همون کاربر اگه این خانم بره پشت پرده بخونه محاله کسی محلش بده

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
دقیقا، فرقشون تو همینه. اگه رسانه های اینوری و اونوری از زن سپهر حیدری حمایت کنن و تبلیغش کنن، دیگه ...

تبدیل میشه به بانوی هنرمند🤣 

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط در امر اونهایی موندم که از آرام دارن دفاع میکنن...

من داشتم فکر میکردم که دیگه سپهر خیلی داره خودش ذو میزنه به روشنفکری و خریت!!! 

تا اینکه تو نی نی سایت دیدم از زنش دارن دفاع میکنن،،،،،، 

دیدم نه بابا از سپهر روشنفکرتر هم داریم تو نی نی سایت،،،، 

طرف جلوی چشممون داره لاس میزنه و حرکات سک سی میکنه با مردها!!!! 

بعد تو نی نی سایت میگن قضاوت نکنیذ!!!!!!!!. 

باشه قضاوت نمیکنیم زنش مریم مقدسه 

چی کار میکرد مثلا؟میزد زنش رو می کش ت خوب بود؟

نه حالا که عکسا زنش رو ریخته داره مشتری مال زنش پیدا می کنه خوب می دونی ک س ک ش قدیما به کیا می گفتن 🤣اگه خوب بود  انقدر بز زن چشم دل گشنه اش که از یک خانواده فقیر تو رود سر بزرگ شده  پول می داد سیر ابش می کرد از پول ومحبت ، ملکه اش می کرد ،نه اجازه بده زنش بره تن فروشی 🙃

خب راست گفته از بدنش پول درمیاره، یعنی تنشو میفروشه بابتش مول میگیره، وگرنه بقول همون کاربر اگه این ...

خب من اینطور فکر نمیکنم 

همون‌طور که در دوران کرونا با وجود نبود کنسرت ، ایشون محبوبیتش افت نکرد و چندین آهنگ پر طرفدار هم ساخت.

دیگه نظرات متفاوته خانم گل ، به نظر من از هنرش ( رقص/آواز) پول در میاره نه بدنش 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب شما گفتید از بدنش پول در میاره ، این معنی تن فروشی میده و من اینطور تعبیر کردمجنیفر خوانندس ، کنس ...

وقتی من خودم میگم منظورم تن فروشی نیست، یعنی نیست! نباید حرف تو دهن من بذارین. 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

من داشتم فکر میکردم که دیگه سپهر خیلی داره خودش ذو میزنه به روشنفکری و خریت!!! تا اینکه تو نی نی سای ...

امیدوارم ارام خانم رو تو فالوئینگای شوهرشون ببینن چون دوسسش دارن دیگه☺️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

وقتی من خودم میگم منظورم تن فروشی نیست، یعنی نیست! نباید حرف تو دهن من بذارین.

من عذر میخوام ، همچین قصدی نداشتم صرفا میخواستم کلامم کوتاه باشه💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من داشتم فکر میکردم که دیگه سپهر خیلی داره خودش ذو میزنه به روشنفکری و خریت!!! تا اینکه تو نی نی سای ...

من عذر میخوام از شما و بقیه اما نظر من اینکه خانم هایی که از آرام و سهر دفاع کردن شناگر هایی قابلی هستن که استخر و دریا در دسترسشون نیست وگرنه یک لحظه برای شیرجه زدن و آغاز شنا دریغ نمیکردن خدا هممون رو عاقبت به خیر بکنه

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

خب من اینطور فکر نمیکنم همون‌طور که در دوران کرونا با وجود نبود کنسرت ، ایشون محبوبیتش افت نکرد و چن ...

ولی چرا به ب ا س ن ش معروفه و بیمه کردن ب ا س ن ش و؟ 

امیدوارم ارام خانم رو تو فالوئینگای شوهرشون ببینن چون دوسسش دارن دیگه☺️

عزیز دلم منظورش و بد گرفتی پیشنهاد میکنم کامنتش و مجدد بخونی گلم❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺