2777
2789
عنوان

بچه ها محض رضای خدا بیاید یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرتون همکلاسیم M هنوزازدستم دلخوره؟

H هم داره توی اسمش؟باa

اگر داره پس بله

و اگر y هم داره  توی فامیلی صددرصد از دست شما خیلی دلخوره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
منم ریاضی دارم هیچی بلد نیستم من برا تو میغسرتم تو هم برا من بفرست معلمه دلش برام بسوزه ده بده

تو که ریاضیت خوب نیس چرا رفتی تجربی ؟

ریاضی دهم تجربی و ریاضی واقعا راحته 

من امروز امتحانشو دادم به نظرم ۱۸/۱۷میشم 

میخوای سوالاتی که داری از من بپرس حداقل ۱۰بشی 

H هم داره توی اسمش؟باaاگر داره پس بلهو اگر y هم داره توی فامیلی صددرصد از دست شما خیلی دلخوره

وایی دقیقا برگااامم اسمش Mahya

نه فامیلمون نیست

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

وایی دقیقا برگااامم اسمش Mahyaنه فامیلمون نیست

توی فامیلی و یا اسم گفتم y داره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
تو که ریاضیت خوب نیس چرا رفتی تجربی ؟ریاضی دهم تجربی و ریاضی واقعا راحته من امروز امتحانشو دادم به ن ...

دختر چیزی ک نمیدونی رو چرا میگی 🫤من کل سال مدرسه نرفتم بخاطر پام واقعا متاسفم برات

ی دخمل ناناز

تو که ریاضیت خوب نیس چرا رفتی تجربی ؟ریاضی دهم تجربی و ریاضی واقعا راحته من امروز امتحانشو دادم به ن ...

۱۷/۱۸ اصلا نمره خیلی خوبی نیست حقیقتا

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

توی فامیلی و یا اسم گفتم y داره

ما بافامیلامون درارتباط نیستیم خیلی 

اون همکلاسیمه فقط یه سوءتفاهم بینمون پیش اومد 

خوشش میاد ازمن؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

دختر چیزی ک نمیدونی رو چرا میگی 🫤من کل سال مدرسه نرفتم بخاطر پام واقعا متاسفم برات

خوبی ؟؟؟🙄🙄🙄

من که چیزی نگفتم میگم سوالایی که اشکال داری رو بگو من برات توضیح بدم یاد بگیری بعد میگی متاسفی برام ؟؟؟

اوکی 

حالا بیا و خوبی کن

هنوز که کار نامه ندادن به نظر خودم ۱۸میشم

به هر حال ریاضی دهم تجربی سخته و هرکسی نمیتونه ۲۰ بگیره شاید بشه ۱۸ گرفت اما ۲۰ سخته و..حتی زرنگ ترین ها کلاس میرن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.