2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8578 بازدید | 402 پست
خب مگه جنیفر یا آنجلینا جولی یا خیلی از بازیگرهای دیگه اینکارهارو تو فیلماشون انجام نمیدن،؟

خب که چی؟؟؟ چون اونا شورتشون رو دراوردن ما هم دربیاریم؟؟؟ 

جنیفر خر کیه!!!! والا جنیفر از آرام خراب تر،،، آرام از جنیفر!!! 

جنیفر و الگو قرار دادید؟؟؟ 

بعدشم فرهنگ ما با غرب فرق میکنه!!! 

من کار به مذهب ندارم!!!! 

ولی فرهنگ ما بی حیایی و خراب بازی جایی نداره!!!! 

یعنی نمیتونس خواننده سنگین باشه؟؟؟؟ 

نمیتونس بی حجاب باشه ولی دیگه سک سی نباشه؟؟؟ 

چقدر راحت به خودتون اجازه میدین تهمت بزنینمن اصلا مذهبی نیستم ولی از تهمت زدن و قضاوت کردن وحشت دارم ...

منم مذهبی نیستم عزیزم اما چیزی که عیانس چه حاجت به بیان است واقعا توقع دارین مردم چه فکری در مورد کسی که جلوی دروبین مفاتن بدنش رو عرضه میکنه داشته باشن بگیم ایشون حضرت مریم هستن نعوذ بلاه شما هم یچیزی یاد گرفتین لق لقه زبونتونه قضاوت نکنید قضاوت نکنید انگار مادرایم در مورد زن یا دختری حرف میزنیم که نشسته سر خونه و زندگیش سر تو لاک خودشه هیچ نکته منفی هم نداره و مردم از سر حسودی و بیماری ذهنی قضاوتش میکنن و پشت سرش حرف در میارن خدا عقل رو برای فکر کردن داده نه برای دکوری گذاشتن لب طاقچه!!

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشم میاد تاپیک های بی مفهوم همیشه پر بازدید میشن

وای ظهر یادتونه سر اون تاپیک که تازه وارد بود راهکار خواسته بود چقدر خندیدیم😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من کلا حسود نیستم یه درصد اگه زمانی بخام حسادت کنم قطعا به این خانوم و امثال این خانوم حسادت نمیکنم

میگم خب، شگردشونه... کسی حسودی همچین چیزیو نمیکنه، بگیم طرف دانشمنده بازم حسودی نداره فقط غبطه میخورم و میگم چقد مفیده کاش منم اینطور بودم

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
گقتم شوهرشون عزبزم یعنی اونایی گه از ارام دفاع کردن نه خود ایشون❤️🥰

اها پس جا داره من عذر بخوام چون خودم بد گرفتم ببخشید❤️😘

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

دقیقا خداروشکر ظاهرم مشکلی نداره حالا مثل اینایی که کلا عملن نیستم اما خوبم من و اکثر زنای ایرانی ان ...

موافقم❤️

اها پس جا داره من عذر بخوام چون خودم بد گرفتم ببخشید❤️😘

شما که عزیز دلی❤️😘

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

شما که عزیز دلی❤️😘

قربونت برم❤️

اسی  من قضاوت نمیکنم       اما خیلی دیدم   مردهایی که به کارهای  اشتباه  زن هاشون    گیر نمیدن    اغلب  خودشون یک گندی   تو زندگی زدن     زنه  ازشون  آتو داره     جرات ندارن حرف بهش بزنن