2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8578 بازدید | 402 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اظهار نظر راجع به دیگران تا کاری به کارمون نداشته باشم ممنوعه برام از کسی خوشتون نمیاد ؟پیگیرش نباشی ...

ادمای عادی با سلبریتی ها ک متاسفانه الگو هستن کاملا متفاوتن

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

ادمای عادی با سلبریتی ها ک متاسفانه الگو هستن کاملا متفاوتن

سلبریتی رو لازم نیست همه رو دنبال کنید اونی که محبوبه برات دنبالش کن اونیم که برات محبوب نیست دایورت کن به چپت 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

اصلا کسی که همه ی زندگیشو تو مجازی پخش کرده، یعنی به همه اجازه داده راجع بهش نظر بدن! دوست ندارن رس ...

آخ دمتون گرم. والا دیگه بخدا.

غروب شد و 🌅 دوباره قلب من❤ پر از ترانه شد🎼🎶 غروب آمد 🌅و هوا هوای عاشقانه شد🏝🏖😌
من گفتم چون سبک زندگی و پوشش کسیو دوست نداریم نباید انگ هرزگی و فاحشه بودن بهش بزنیم

انگ چیه داداش جلو چشممون خودشو می‌ماله به این و اون

یا بچه سالی یا اگه بزرگسالی خودتم از جامعه مردها تاحدودی طرد شده ای که اومدی اینجا اظهارات فضل میکنی

من خودم حجاب ندارم ده ها هم پارتنر داشتم اوکی؟

حتما باید خودمو توضیح بدم تا بفهمی معادلاتت اشتباهه؟

میگیم یارو توی موازین و ۴ چوب ازدواج رفتار جالبی نداره شما هم فاز برداشتی رفتی بالا انگ نزنین 

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
اگه شخصیه چرا عمومیش میکنن

دارن درباره این صحبت میکنن که چرا سپهر حیدری ناراحت نمیشه که خانومش این مدلی میاد جلو دوربین

منم گفتم هم سپهر راضیه که زنش این مدلی باشه هم خانومه دوست داره که خودشو این مدلی نشون بده وقتی هیچکدومشون با این قضیه مشکلی ندارن پس دخالت کردن ماهم بیجاعه ما اگه خوشمون نمیاد میتونیم اونارو دنبال نکنیم یا موضوعاتی که مربوط به اوناست رو نگاه نکنیم ولی اینکه خانومه این مدلیه چرا سپهر ناراحت نمیشه و قربون صدقش میره مربوط به زندگی شخصیشونه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

دارن درباره این صحبت میکنن که چرا سپهر حیدری ناراحت نمیشه که خانومش این مدلی میاد جلو دوربینمنم گفتم ...

عه نمیشه که باید غیبت کنن مثلا اینجا میگن هرزه اس خب به چشم ندیدن که میشه تهمت اسمشونم میذارن مسلمون

خدا شاهده من تا حالا کلیپی ازش ندیدم فقط عکس زایمانش رو دیدم ولی اینجا شنیدم میگن میخونه ویدیو میگیره و خودشو میماله خب این چیزا برای ما عادی نیست درسته ولی چه دلیلی داره برای خودمون گناه بخریم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دوست دارم واقعا شوهرم مثل اون باشه فکر میکنی دوست داره خانومش این حرکات رو انجام میده!! اصلا ولی مثل نر ایرانی نیست که کتکش بزنه محدودش کنه  شخصیت اروم و منطقی هست من شوهر منطقی و اروم دوست دارم اصلا دوست ندارم منو کنترل کنه. 

😎💚🐬
دوست دارم واقعا شوهرم مثل اون باشه فکر میکنی دوست داره خانومش این حرکات رو انجام میده!! اصلا ولی مثل ...

ازادی خوبه ولی حد داره

خودش میماله ب مرد دیگ

دیاباته واسش استوری میزاره حرف چرت مینویسع

این از بی رگ و نر بودنشه اتفاقا

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷