2777
2789
عنوان

اگه یه پسر بخاطرتون رفیقاشو نزاره کنار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک ذیل طرح بهینه‌سازی مصرف سیم‌کارته ارائه می‌شه...

چند وقت بعد با طرح تاپیک استیجاری و رهنی و..و در خدمتتون خواهیم بود که هر پنج صفحه تاپیک برای یک نفره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

ببین قرار نیست با ازدواج کل هویت قبلیمون رو از بین ببریم چه برای مرد چه زن که اینطور باشه دیگه دوستات و خانوادت رو بزار کنار فقط من و تو نه ! باهم باشید ولی زمان تنهایی خودتون و اختصاص به خودتون هم باید داشته باشید و سرش به توافق برسید

پسر که هیچی شوهرم نزاشته کنار حتی رفیقای معمولی دخترش

مشکلی ندارین با این داستان؟ میشههه مگه من کامتاتونو زیاد دیدم خیلی حرص میخورم هربارر چجوری دوست معمولی دختر دارهه شوهرتون 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

چرا توقع داری بخاطر تو رفیقاشو بزاره کنار؟ این اسمش زیاده خواهیه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

مشکلی ندارین با این داستان؟ میشههه مگه من کامتاتونو زیاد دیدم خیلی حرص میخورم هربارر چجوری دوست معمو ...

چیکارش کنم هنوز رفتارای مجردی از سرش نیوفتاده حساس بشم دستش دیگه بهانه دادم تا آخر عمر

کاش تو اینجا بودی 💔