2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم با زن سابق دوستش با همن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 38 پست
اتفاقا تو خیانت باید خیلی قاطع و محکم تکلیفت با طرف روشن کنی یعنی چی بروش نیار

اگه کسی بخواد زندگی کنه واقعا اصلش اینه چون خیانت اشتباه نیست انتخابه اینجوری طرف پروتر میشه من هر کیو میشناختم بسرش اومده پشیمون شده از اینکه به روی شوهرش اورده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برام عجیبهاخه مردی که خیانت کنه پبام هاشو صدتا سوراخ سنبه قایم میکنه نه که رمز گوشیشو بزنه و پیام ها ...

من هیچوقت سراغ گوشیش نمیرم اینم امروزنمیدونم خدا میخواست که من بفهمم که یادش رفته پاکشون کنه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که ساکت شه بعد هوو بیاره سرش

ساکتم نشه فرق نداره طرف بخواد هوو بیاره میاره کلا ربطی بهم ندارن اتفاقا اونموقع دیگه ترس شوهرش میریزه علنا جلو چشمش خیانت میکنه اگرم کسی هست که شرایط طلاق و داره صددرصد به طرف بفهمونه فهمیده و طلاق بگیره بره 

اگه کسی بخواد زندگی کنه واقعا اصلش اینه چون خیانت اشتباه نیست انتخابه اینجوری طرف پروتر میشه من هر ک ...

وای امان از مشاوره های غلط نه عزیزمن غلطه تو خیانت مداخله جدی و قاطع باید باشد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

نمیدونم چرا پاکشون نکرده 

همیشه هم میگه من از زن خودم راضیم اگه من برم سمت کس دیگه یکی میاد سمت زن من امروز که اینجور دیدم اینقدر بهم شوک وارد شده که حد ندارن اون زنده هم شوهرش بخاطر همین کارش طلاقش داده ی مدت بعد طلاق میومد خونه ما مادرم گفت بهتره از زندگی بندازیش بیرون منم دیگه نذاشتم بیاد خونمون الان نمیدونم از کی باهمن چون شوهر بیشعورم فقط از صبح. تا ظهر پیاماشون بود بقیه رو پاک میکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجور راحت کوتاه نیا پاشو برو در خونه اون خانمه بزن تو گوشش با پدر و مادرش بگو جلو دخترتونو بگیرید ...

مادرش چند سال پیش فوت شده پدرشم ازون زن بازاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استاتر برو مشاوره و مشکلت دقیق مطرح کن و جدی بگیر حرفای خیلی کاربرای اینجا البته نه همه هیچ ارزشی ندارد و اصلا بدردت نمیخورد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید