2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم با زن سابق دوستش با همن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا پاکشون نکرده همیشه هم میگه من از زن خودم راضیم اگه من برم سمت کس دیگه یکی میاد سمت زن من ...

اگه زنه اینکارس حتما پیام داده شوهرت اونم گفته سنگ مفت گنجشک مفت. 

مردا رو زنشون حساسن بهش بگو اگه دلت خراب میخواد تاذمنم بشم همون چیزی که دوسداری اگه واقعا سلیقه است ...

اتفاقا گفتم 

بهش گفتم چرا نگفتی دوست داری زنت همه فن حریف باشه من که ازون.خوشگلترم بهتر میتونم هرزگی کنم 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم در خونش گفتاگه زن بودی شوهرت نمیومد سمت من

خواهرشوهرم فوت شده چندسال پیش قسم خورد گفت به خاک خواهرم به روحش دیگه هیچوقت سمت هیچ زنی نمی‌رم فقط نذار آبروم پیش کسی بره باهامم قهر نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرشوهرم فوت شده چندسال پیش قسم خورد گفت به خاک خواهرم به روحش دیگه هیچوقت سمت هیچ زنی نمی‌رم فقط ...

من اخلاقم اینه یا با کسی قهر نمیکنم یااگه قهر بکنم دیگه امکان ندارد ببخشمش 

فک کنین برادرخوزدم چند ساله ی حرفی بهم زده چند روز پیش به شوهرم التماس کرده بود من ی خواهر بیشتر ندارم بگو باهام آشتی کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40