نخونده قضاوت نکن ،من دزد نیستم فقط سوزوندنم که این کار زده به مغزم. شوهرم اینا دوتا هستن ،یعنی خودشو آبجیش. مادرشوهرم هرچی که دارن رو واسه دخترش خرج میکنه.برا ما هیچیییی. الان نامزده خواهرشوهرم هم جهیزیه میلیاری میخره براش همم کلی طلا. برا ماهم خرج کردن ها به موقعش ولی تا این حد نه ،هم اینکه هرچی برا من میگرفتن بهترینشم واسه دخترشون هم میگرفتن .حالا از وقتی ایشون نامزد کرده به جفت جوراب واسه ما نگرفتن. زایمان کردم یه طلای کوچیک هم واسه دخترم نگرفتن .یه انگشتر خیلی ریز و ضعیف واسه من که اونم شکست انقدر ظریف بود.درحالی که به دخترش هی طلاهای گرون میگیره درحالی که وظیفش نیس چون جهیزیه میلیاردی میگیره.کلا پولشون زیاده و برا همه چی زیاد خرج میکنن ،پدرشوهرم سه تا حقوق داره کلی اجاره میگیرن دخترشونم کارمنده.اینارو گفتم بدونین که اون انگشتر ده میلیونی هیچی نیس براشون،برا ما دوس ندارن خرج کنن. الان دیدم رفته باز یه سرویس واسه دخترش گرفته ،از حرصم میخوام برم اونو بدزدم.تو یه ساختمونیم نظرتون چیه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)