2777
2789
عنوان

میخوام برم طلای خواهرشوهرمو بدزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4222 بازدید | 149 پست

دوستان اروم باشید

حرص نخورید

کاربری و عضویت و تعداد پستاشو ببینید

یه کاربر فیکه الانم داره میخنده به ریشتون

بچه مدرسه ای و ادم بیکار زیاده اینجا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی از دختر ادم عزیزتره نکنه عروس !!!

جمع کن خودتو بابا حسادت داره از هیکلت میباره 

هیچ‌وظیفه ای ندارن برای تو خرج‌ کنن ، چه پرتوقعی ، 

تو هم به بابات بگو هم وزنتو طلا بگیره به عروستون کوفتم نده ببینم عروستون بیاد طلاهات و بدزده حالت جا میاد ؟ 

مرگ برا همسایه خوبه 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

وای همه چه با برادر و زن برادر از رو بستین 

خوب واقعیت اینه که پدر مادر نباید فرق بزارن 

حتی اگه حواسشون نیست و فرق میزارن خود دختر خانواده باید بهشون بگه پس داداشم چی؟ برای اونم بخرین، دوره زمونه دیگه خواهرا از شمر هم بدتر شدن، چشم ندارن برادرشون رو ببینن، 

چون خواهرشوهرای من خیلی عوضی هستن و همه چی رو برای خودشون می‌خوان و حتی از برادرشون توقع کمک مالی دارن، ولی هیچ جا دلسوزی خواهرانه نداشتن، اگه مال تو هم اینطوریه بهت حق میدم ناراحت بشی 

، اما با خودت بگو به درک ، پول همه چیز نیست، اگه ناحقی‌ کنن آخرش پاشو میخورن، 

بازم حقی ندارهاگرم کسی باید بگه شوهرشه نه خودشبهرحال مالشونه شاید دلشون نخواد اصلا به اینا بدن اینهم ...

آخه جدیدا مد شده دخترها مخ پدرشون و مادرشون رو میزنن و پسر رو کلا از چشم میندازن، باعث بی عدالتی میشن، خیلی بعضی دخترها عوضی شدن، من به چشم خیلی دیدم 

قدیم خواهرا جون میدادن برای برادرشون، ارث میبخشیدن بهش، الان آنقدر حیله گر و طماع شدند همه چی برای خودشون میخوان، تا یه کم سنشون بالا می‌ره پدر مادر رو علیه عروس و پسر میکنن، مال و اموال میکشن بالا، 

باید دید که خواهر شوهرش از این عوضیا نباشه 

دلشون میخاد برا دخترشون خرج کنن به تو چه اخه.چه معنی داره عروس خودشو در حد دختر خانواده ببینه!همون انگشتر ظریفم که برات خریده بودن لطف کردن بهت

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
راست میگی بچشه .پس پسرش چی.اون بچش نیست؟ صحبت از این قراره که بین پسر و دخترشون اینقد فرق میزارن

حسود نباش، حسود هرگز نیاسود

دخترش است دلشون میخواد واسش خرج کنند به پدرت بگو بخره واست تا تبدیل به عقده وکینه نشود

اره طلبکارن تازه همین دوستم انقد مخ شوهرشو شستشو داده شوهرش هم فک میکنه پدرو مادرش درحقش کم گذاشتن ه ...

چقدر پسته 😐😐😐 فکر کن دخترشونه بچشونه مادرو پدرش نیان پس کی برن کمکش مگ ادما جز خانواده کیو دارن

خوب باش ولی ساده نه🎀

پناه بر خدا.توبه کن دختر

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋