2777
2789

من خیلی میخورم چون خیلی دوستدارم سیرم نمیشم 

انار.سیب به پرتقال لیمو شیرین اناناس نارگیل 

کیلو کیلو میخورم 

کسی مثل من بوده

شیر خرما بستنی

تخمه کدو 

اجیل بیشتر از غذامیخورم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوش جان

قرار نیست بگید 

خیلی خانم باردار تو سایت هستن که شاید دسترسی نداشته باشن و یا همسرشون نتونه براشون تهیه کنه

ان شاء الله با سلامتی فارغ بشید 💜☘

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
نوش جانقرار نیست بگید خیلی خانم باردار تو سایت هستن که شاید دسترسی نداشته باشن و یا همسرشون نتونه بر ...

درسته حرفت ولی میوه خب چیزی نیست ک یکی توان ندشاته باشه بخصوص شهرها بزرگ ک مفت میفروشن

چطور تست بگیرم نمیدونم حتما تو همین خونی ک هی میگیرن تو ازمایش ها دیدن دیگ ۵ گانه و ان نی

اها اگه اوکیه که هیچی ولی بازم سعی کن حد وسطو نگهداری عزیزم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
درسته حرفت ولی میوه خب چیزی نیست ک یکی توان ندشاته باشه بخصوص شهرها بزرگ ک مفت میفروشن

بالاخره گفتم شاید خانم بارداری شرایطش مثل شما نباشه و ببینه حسرت بخوره خدایی نکرده

ان شاء الله همه خانم های باردار بهترین دوران بارداری رو تجربه کنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
من. خییییلی میخوردم همه چیییی.میوه و آجیل ک بیشتربا دل سیر بخور که ممکنه بعد زایمان قضیه فرق کنه،😅

هههههه چرا؟؟ کلا از قبل بارداری میخوردم 

یعنی تغییر میکنم