2777
2789

به نظرتون کسی که تابحال ازدواج نکرده میخواد باکسی که ازدواج داشته وجداشده وی بچه یکساله هم دارم بره تورابطه ومیگه آشنا بشم تفاهم داشتیم ازدواج کنیم هیچ شناختی ازهم ندارید هفت پشت غریبه اید وفقط ی عکس ازتون دیده واقعا هدفش ازدواج ؟یا برای دوستی وسرگرمی میخواد؟ازلحاظ سنی هم همسن هستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به طرفت داره عزیزم

ما تو فامیل داریم پسره با خانومی که سه تا بچه داشته ازدواج کرده الان چندیییین ساله که خداروشکر دارن باهم بخوشی زندگی میکنن

ولی خب نگاه مرداهم به زنای مطلقه رو نمیشه نادیده گرفت که متاسفانه بخاطر ذات خرابه بعضی مطلقه هاس که باعث شدن اسمه همه بد در بشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من رل زیاد داشتممن باشم قبول نمیکنم و با پسری میرم تو رابطه که تاالان رابطه نداشته باشه

یعنی چی تاحالا رابطه نداشته باشه اینم مجرد رابطه ای نداشته من ازدواج کردم وجداشدم 

بستگی به طرفت داره عزیزمما تو فامیل داریم پسره با خانومی که سه تا بچه داشته ازدواج کرده الان چندیییی ...

اتفاقا من بهش گفتم اگه دنبال روابط جن..سی هستی من اهلش نیستم راهتو کج کن گفت نه بخدا اصلا دنبال این چیزا نیستم 

من درجریان تاپیک های شما هستم 

عزیز شما تازه جدا شدی باید حداقل یکسال به خودت فرصت بدی زخم ها و تروماهای بعد جدایی رو ترمیم کنی شناخت دقیق تر خودت برسی  بعد وارد رابطه جدیدی بشی الان کاملا تو حالت تزلزل قرار داری چه خبره انقدر سریع فکر ازدواج مجددی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
عزیزم ایشون اومده خاستگاریت؟کجا باهم آشنا شدین؟

نه خواستگاری نیومده تو اینستا پیام داده توهمون اینستا آشنا شدیم گفتش توفامیل دختر همسن من نیست بین همکارا هم ازکسی خوشم نیومده برامم مهم نیست جداشدی مهم اینکه تفاهم داشته باشیم خودتو بخوام بچه اتم مشکلی نیست خانوادمم باید به خواسته من احترام بزارن ولی اون هیچ شناختی ازمن نداره اخه ی عکس دیدن توفضای مجازی واقعا باعث نمیشه به ازدواج فکرکنی میگه آشنایی رو گذاشتن واسه همچین مواقعی 

من درجریان تاپیک های شما هستم عزیز شما تازه جدا شدی باید حداقل یکسال به خودت فرصت بدی زخم ها و تروما ...

به ازدواج فکرنمیکنم که میخوام باهاش آشنا بشم ولی ترسم اینکه برای روابط جن..سی بخواد و فقط سرگرمی اینجوری باشه نمیخوام رابطه ای باشه جون وابسته میشم بعدش عذاب نبودنش