واقعا به چه حقی وقتی ازشون نظری نخواستن به خودشون اجازه میدن نظر بدن .وای این رشته که به درد نمیخوره فلانه ..چیکار دارین خب؟ مگه طرف پرسیده خوبه یا نه که نظر میدی ذوق یکیو کور میکنی؟چیکار دارین کی چی خونده کی چی پوشیده کی چجوریه تا وقتی بهتون آسیبی نزده؟
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ولی بنظرم این حرف هارو حالا کمی آرامتر و محترمانه تر به خودشون باید میزدی...
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺