2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه کتک خوردن دارید😂🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما لطفا انقدر نپرسید چرا زدِ! شاید اسی نخواد جواب بده! شایدم با یادآوری دیروز ناراحت بشه!

با توجه به اینکه گفتی ورم کرده نمیتونی بری دکتر؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

چقد زشته کتک زدن چه زن چه مرد از این حرکت متنفرم همه جوره در برابر کسی که کتک بزنه می اییتم بی احترا ...

نمیشه وایستاد،هم بابامه و هم اینکهه کلا هرجا حقمو خوردن فقط سکوت کردم،اصلا بلد نیستم از خودم دفاع کنم

خوبم صبح مثل بقیه روزای عادی انگار نه انگار اتفاقی افتاده به کارام رسیدم،فقط الان بخاطر درد گردنم یا ...

شکر   

مسکن بخور اگه کوفتگی بدنت داره روغن سیاه دانه چرب کن خوب میشه گلم

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
بیکار تو خونه ای ؟ یا درس میخونی ؟ کار میکنی ؟ تو خونه نمون برو بیرون کار کن براشون هدیه بخر کمک شون ...

دارم اموزش میبینم تو یه حرفه...

کارم پیدا کردم نذاشتن برم کلا با کار زیاد موافق نیستن

پارسالم به زور  رفتم سرکار بعد برا جفتشون کادو خریدم اما بازم همون اش بود و همون کاسه

یعنی میخوام بگم کلا یه موجود اضافیم

❤️بوس به کلتنه متاسفانه

عزیزمی❤😍

سعی کن به گردنت فشار نیاری

میتونی به ۱۱۵ زنگ بزنی ازشون راهنمایی بخوای؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

🥺🤍فداتشم کهدردش اونقد زیاد نیست...درحد یه گرفتگیه اول فکرکردم گرفتگیه...

خدانکنه عشقم❤

به‌نظرم برو داروخونه یا زنگ بزن۱۱۵ بپرس.

شاید خدای نکرده خطرناک باشه.

🥺🤍فداتشم کهدردش اونقد زیاد نیست...درحد یه گرفتگیه اول فکرکردم گرفتگیه...

خدانکنه عشقم❤

به‌نظرم برو داروخونه یا زنگ بزن۱۱۵ بپرس.

شاید خدای نکرده خطرناک باشه.