بعد هی از دیشب دیدم پشت گردنم یکم از گوش پایین تر دست میزنم درد میکنه،اول فکرکردم گرفتگیه بعد الان دست زدم دیدم ورم داره تازه دوهزاریم افتاد بخاطر دیروزه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خانما لطفا انقدر نپرسید چرا زدِ! شاید اسی نخواد جواب بده! شایدم با یادآوری دیروز ناراحت بشه!
با توجه به اینکه گفتی ورم کرده نمیتونی بری دکتر؟
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم
🥺🤍فداتشم کهدردش اونقد زیاد نیست...درحد یه گرفتگیه اول فکرکردم گرفتگیه...
خدانکنه عشقم❤
بهنظرم برو داروخونه یا زنگ بزن۱۱۵ بپرس.
شاید خدای نکرده خطرناک باشه.
🥺🤍فداتشم کهدردش اونقد زیاد نیست...درحد یه گرفتگیه اول فکرکردم گرفتگیه...
خدانکنه عشقم❤
بهنظرم برو داروخونه یا زنگ بزن۱۱۵ بپرس.
شاید خدای نکرده خطرناک باشه.