2777
2789
عنوان

خانما ودخترایی که رل زیاد داشتید تجربه دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست
نه خواستگاری نیومده تو اینستا پیام داده توهمون اینستا آشنا شدیم گفتش توفامیل دختر همسن من نیست بین ه ...

عزیزم مردا و پسرا بیشتر دنبال زنای مطلقه میگردن 

عذرخواهی میکنم اونم بخاطر اوپن بودنشون ‌..

هدفش از رابطه باتو هرچی که باشه ازدواج نیس 

عزیزم مردا و پسرا بیشتر دنبال زنای مطلقه میگردن عذرخواهی میکنم اونم بخاطر اوپن بودنشون ‌..هدفش از را ...

خوب منم همین فقط برام مهم نمیخوام رو این حساب بامن باشه حتی اگه به ازدواج هم نرسه لااقل دوستی سالمی داشته باشیم ولی مثل اینکه توفضای مجازی همه فقط دنبال همین مورد هستن شما تمام آشنایی با رل هایی که داشتی تو فضای واقعی اتفاق افتاد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب منم همین فقط برام مهم نمیخوام رو این حساب بامن باشه حتی اگه به ازدواج هم نرسه لااقل دوستی سالمی ...

عزیزم نخندون منو!😐😂

چرا شما باید دوستی عادی داشته باشین؟

باید این رابطه به ازدواج برسه در غیر این صورت اگه اون از ازدواج طفره برع فقط دنبال عذر میخام که میگم دنبال سوراخه!

تو باید بفهمی که هدف اون از رابطه باتو چیه اگه قصدش ازدواج باشه که باید بیاد خاستگاری و اگه قصدش دوستی و سرگرمیه کع اگه حرف خاستگاری رو بزنی مثل میگ میگ طفره میره و میپیچونه!

اونجاست که تو باید از رابطه بیای بیرون!

همشهری هستین؟

درجواب سوالت باید بگم که من هم رل مجازی داشتم هم حضوری!

عزیزم نخندون منو!😐😂چرا شما باید دوستی عادی داشته باشین؟باید این رابطه به ازدواج برسه در غیر این صو ...

خوب به این زودی که نمیشه بیادخواستگاری وقتی هیچ شناختی نداریم باید ی مدت حداقل ۶ ماه بگذره حرف بزنیم رفت وامد کنیم بعد حالا این وسط اگه هدفش چیز دیگه ای باشه بلاخره میگه دیگه اونوقت دکمه بروبابا رو میزنم براش 

عزیزم نخندون منو!😐😂چرا شما باید دوستی عادی داشته باشین؟باید این رابطه به ازدواج برسه در غیر این صو ...

هردو تهران هستیم ولی اصالتا اون جنوبی من ترک 

من که حوصله ندارم واسه هرکی از راه میرسه ۶ ماه وقت بزارم!بازم خوددانی

خوب پس چه غلطی بکنم بگم زود بیاد خواستگاری ی داستان میگن طرف عجول زود میخوادشوهر بکنه نمیزاره اول خوب بشناسه بعد بگمم نیاد به قول تو وقتم هدر میره حالا من که کلا تازه جداشدم فعلا نمیخوام ازدواج کنم به نظرم تواین رابطه باشم ازتنهایی درمییام سرگرم میشم حالا بعدش نشد هم نشده  اگه ی موقع درخواست نامربوط هم داشت میگم شرمنده نمیشه هرچند الانم چندبار گفتم من پایه همچین روابطی نبستم 

اتفاقا من بهش گفتم اگه دنبال روابط جن..سی هستی من اهلش نیستم راهتو کج کن گفت نه بخدا اصلا دنبال این ...

باید زمان بگذره تا بشناسیش

فقط عجله نکن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷