2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته بنظرت حس امیرحسین چیه بهم؟خوشش امده؟حرکتی میزنه؟

بذار ویژگی هاش رو بگم 

قد بلند موی خرمایی و بینی نوک تیز تقریبا 

اگر این ویژگی های ایشون هست بیگدار به آب نزن و بیشتر دقت کن 

اگر نه که خوبه و رابطه خوبی هم دارید

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
آینده کاری روشنی داری و اطرافیانت به شدت حسودن از طریق شغلت با یه مردی اشنا میشی که قبلا یه نامزد دا ...

ازمنم میگی؟☹️من کی ازدواج میکنم؟؟فامیل غریبع یا اشناس؟واینکه مشخصاتش؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به همین زودیا، تو لحظه ایی ک حتی فکرشم نمیکنی

به منم جواب میدین لطفا؟

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

ازمنم میگی؟☹️من کی ازدواج میکنم؟؟فامیل غریبع یا اشناس؟واینکه مشخصاتش؟

زمانش مشخص نیست ولی غریبه اس 

یه آدم منطقی و به شدت محترمه واقعا عالی از هر نظر

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
بذار ویژگی هاش رو بگم قد بلند موی خرمایی و بینی نوک تیز تقریبا اگر این ویژگی های ایشون هست بیگدار به ...

به منم جواب میدین لطفا؟

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

زمانش مشخص نیست ولی غریبه اس یه آدم منطقی و به شدت محترمه واقعا عالی از هر نظر

ممنون عزیزم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به منم جواب میدین لطفا؟میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

خیلی زود 

همسرت هم آدم اوکی هستش و زندگی نسبتا خوب رو به بالایی از نظر مالی دارید 

سه تا هم بچه داری

آینده کاری روشنی داری و اطرافیانت به شدت حسودن از طریق شغلت با یه مردی اشنا میشی که قبلا یه نامزد دا ...

عزیزدلم ببخشید،میدونم خسته شدی،،ممنونم فقط از دکتر

هم بیشتر ازش خوشم میاد؟یعنی یه جورایی عاشق میشم؟؟

قیافه ظاهریش چه جوریه🥺