2777
2789
عنوان

عروس ساده

520 بازدید | 48 پست

سلام قشنگا وقتتون بخیر امیدوارم هرجا که هستید تنتون سالم و حالتون خوب باشه🥰😘

من ۶ ۷ ماهی هست که نامزدم

دیشب همسرم از دهنش پروند ک مامانش بهش گفته زنت خیلی ساده ست میخواد ادای آدمایی که خیلی میدوننو دربیاره،جاریام بهم میگن ساده ای خودِ همسرم بهم میگه ساده ی خنگی😐چیکار کنم ک دیگه این نظرو راجبم نداشته باشن؟اما حس پلید بودن و بد بودن هم بهشون ندم ک نگن یهو عوض شد بد شد

من با عشق بزرگ شدم درست بزرگ شدم با محبت بزرگ شدم اوناهم مثل خودم دیدم با محبت باهاشون برخورد کردم یه رو داشتم هر حسی داشتم نشون دادم حفظ ظاهر بلد نبودم هفت خط نبودم اینم شد جوابم...

البته نقطه ضعفمم اینه که خیلی زود عصبی میشم ینی صفر تا صدم سه ثانیه ست 

لطفا از تجربه هاتون بهم بگید که دیگه این فکرو راجبم نکنن..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از الآن بفهمی ساده‌ای و اونا اینقد نامردن که بهت بگن ساده، بهتر ازاینکه بعدها بفهمی

تنها کاری که باید بکنی این‌که تا دعوتت نکردن حتی خونه مادرشوهرت نری، چون عقدی لازم نيست بری، تا ازت سؤالی‌ام نپرسیدن حرفی نزن، حرفی هم زدی چیزی از خودت ،برنامه آينده ات،خانواده‌ات نگو،نهایت راجع آب‌هوا فیلم‌سریال حرف بزن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

رفت وامدتو کم کن اصلا اونجا صحبت نکن خیلی رسمی باش برو بیا .. پشت سر کسی حرف زدن اصلا توادامه نده بحثو قط کن .

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ساده نیستی

تو یه آدم امن و نرمالی

ولی متاسفانه یه سریا خیلی هفت خطتن و فکر میکنن با سیاست بودن هنره

در حالی که هرکس میتونه با تمرین و تکرار با سیاست رفتار کنه

به شخصه از آدمای مرموز و با سیاست خوشم نمیاد 

منم مثل تو تو خانواده با محبت بزرگ شدم و از زرنگ بازی خوشم نمیاد 

منم یک سال ازدواج کردم 

دقیقا به منم می گن 

ولی تازگی یاد گرفتم  دوری و دوستی باشم  و سیاست مدار و سر زبون 

نمیشه خوب شد استارت  اینجوری خودت بدبخت می کنی 

در واقع زرنگ اونی که از همون اول  خانواده شوهر ازش، بترسن .مگرنه سو استفاده می کنن .

با خانواده شوهر چه خوب باشی چه بد  به آدم حرف در میارن 

تازه خوبم باشی انتظارشون میره بالا 

بس بنابراین  یه خانوم با سیاست باش  و سعی کن زیاد صمیمی نشی 

و شوهرت سمت خودت بکشونی