2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویژگی هات حساسی با استعداد ولی ولخرج مردد هستی و کلا دیر اعتماد میکنی درست گفتم؟ اگه آره جواب سوالتم ...

ارههه 

میشه بگی چ ماهیم

سوالمم جواب بدی ممنون میشمم🤍🤍

ویژگی هات حساسی با استعداد ولی ولخرج مردد هستی و کلا دیر اعتماد میکنی درست گفتم؟ اگه آره جواب سوالتم ...

میشه منم بگی🥲♥️

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

ععزیز عصر برم در مغازش خوبه یا نه؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

گلم میدونم کسی بم حس داره،حتی شمارمم غیر مستقیمگرفت،چکم میکنه مجازی ،استوریمو گاهی لایک،ایشونمیخواد ...

ایشون یه حسی ب شما داره ولی مردده نمیدونه کاری بکنه

یجورایی زیاد جدی نگرفته، نمیدونم چجوری بگم ولی موانع داره

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..