2777
2789
عنوان

پسره پزشکیه رو ک بلاک کرده بودم 😔🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 19 پست
هانا جون از جامعه پزشکی فاصله بگیر گلی آخر تا یک شوهر ازشون در نیاری ول کن نیستی ها😄

ب خدا نمیدونم چرا اینجوریه تا چند سال فقط پسرای پرستاری دنبالم بودن...الآن ی ساله فقط اینترن پزشکیییی😂😂 اونم خوباشاااا

قد بلند خوشگل خوشتیپ😂

خب عزیزم من خودم پرستارم در طول روز برخوردم با کادر درمانه کلا...

اتفاقا منم کادردرمانم وشاغل

جداهم شدم بچه هم دارم 

ولی تومحیط کار جوری برخورد کردم کسی جرات نزدیک شدن نداره 

پس فردا جایی استخدام میشی ابرو واست نمیمونه بااین رویه 

یه ذره پرستیژ پرستاری داشته باش 

اینا همشون دنبال عشق وحالن کارشون تموم شه میزارنت کنار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خدا من بی خیال میشم میکشم بیرون ...خودشون میان دوباره🤦‍♀️

من جای تو بودم به جا رویا بافی میرفتم پیش،روانشناس باور کن همه میدونن حرفات الکیه وکارات واسه توجه گرفتنه گفتنش فقط باعث میشه مورد تمسخر بقیه قرار بگیری

هیچ وقت اینجور تاپیک هارودرک نکردم

که تاکید می کنید پزشکه

خب باشهه

شغل فقط یه قسمتی از انتخاب فرده همین.

وقتی به هردلیلی بلاک کردی پزشک بودنش چه فرقی میکنه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من جای تو بودم به جا رویا بافی میرفتم پیش،روانشناس باور کن همه میدونن حرفات الکیه وکارات واسه توجه گ ...

کلا تو تمام تاپیک هاش همه جور موردی هست ک بهش ابراز علاقه کردن پلیس و بساز بفروش و....الان دیگه فقط پزشک اونم قدبلند و خوش تیپ اینم اصلا تحویل نمیگیره یعنی واقعا آدم میمونه چی بگه