2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باردار بودی که صدهزار بار شکر اگرم انشاءالله خدا خواست واسه ماه های بعدی میتونی یه سر به امام رض ...

چه جالب، حتما اگه موقعیتم جور شد، مرسی از توصیه‌ات، عزیزم چی شد که دوقلو شدن نی‌نی‌هات؟ داروی خاصی مصرف کردی یا ژنتیکی؟

مثبت منم تو بارداری دخترم زدم هاله افتاد خیلی خیلی کم رنگ بعد خشک شدن معلوم شد

چه خوب عزیزم، خدا نگه داره واستون 🌹

روز چندم دوره‌تون زدین شما؟ من امروز روز ۱۶ دور‌ه‌ام هست و سیکلام ۲۵ روزه است و تقریبا روز ۱۰ تخمک آزاد شد…

تبریک میگمممم😍😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

واقعا میگین؟؟؟؟؟ وااای باورم نمیشه خداااااآخه همش ۶ روز از تخمکگذاری گذشته و ۹ روز مونده به موعودم، ...

قرص و امپول و نجربه ندارم بخدا فقط بی بی چکه مثبته منم هشت روز مونده به موعدم یعنی برا منم نشون میده 🫤

تبریک میگمممم😍😍

مرسی عزیزممممم ❤️❤️

آخه مگه نمیگن باید یه هفته از موعد بگذره؟ من که تازه بیشتر از یه هفته به موعدم مونده… میگم مثبت کاذب نباشه به خاطر قرص و آمپول…

قرص و امپول و نجربه ندارم بخدا فقط بی بی چکه مثبته منم هشت روز مونده به موعدم یعنی برا منم نشون میده ...

وااای خدایا شکرت اگه باشه که عالیههه چون من خیلی عجولم و  دیگه طاقت ندارم 😞

ایشالا شما هم بزنی و مثبت باشه گلم 🥰 

مرسی عزیزممممم ❤️❤️آخه مگه نمیگن باید یه هفته از موعد بگذره؟ من که تازه بیشتر از یه هفته به موعدم مو ...

قربونت برم

ان شالله که کاذب و نیستو کاملا واقعیه و تا چند وقت دیگه یه نی نی سالم و صالح تو بغلته😍😍😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

چه جالب، حتما اگه موقعیتم جور شد، مرسی از توصیه‌ات، عزیزم چی شد که دوقلو شدن نی‌نی‌هات؟ داروی خاصی م ...

لتروزول و آمپول هاچ ام‌جی. و کلومیفن.متفورمین.

البته خالم و مامان بزرگمم دوقلو زایی داشتن

چه خوب عزیزم، خدا نگه داره واستون 🌹روز چندم دوره‌تون زدین شما؟ من امروز روز ۱۶ دور‌ه‌ام هست و سیکلا ...

ممنون عزیزم 

من یک سال بعد زایمانم زدم دیدم بله دوباره باردارم اونم دوماهه،،😳😳😁😁🤲🤲