2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم که گفتم شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 47 پست
با خودم میگم اگر دوسش داشتم خب مقایسش نمی‌کردملابد با ی چیش مشکل دارم ...

مقایسه گاهی تا حدودی طبیعی هست و تو ذهن همه میاد

خودم احتمال میدم که شاید فکر میکنی لیاقتت بیشتر ازین حرفا بوده و حیف شدی و این صحبت ها

اما خب اون موقع ک جواب مثبت دادی یه حس های خوب و مثبتی داشتی که شاید کم کم کمرنگ شدن یا از بین رفتن، هم خودت هم شوهرت باید بیشتر رو رابطتون کار کنین

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

مقایسه گاهی تا حدودی طبیعی هست و تو ذهن همه میادخودم احتمال میدم که شاید فکر میکنی لیاقتت بیشتر ازین ...

اره عزیزم آفرین

بخدا تو منو فهمیدی 😭 بحث غرور و خود بزرگ بینی نیست بخدا 

اما حس میکنم حق من بیشتر بود همش همین . 

چی بگم هر چی خدا بخاد ... 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم آفرینبخدا تو منو فهمیدی 😭 بحث غرور و خود بزرگ بینی نیست بخدا اما حس میکنم حق من بیشتر بود ...

خب گلم زندگی آدم از لحظه تولدش هست تا لحظه از دنیا رفتنش

نمیشه یکی دو ورق از زندگیمون رو با یکی دیگه عوض کنیم، اگر بخوای مثلا ازدواجت مثل اون باشه باید حاضر باشی از لحظه تولد تا کل آینده هم مثل اون باشی

ووووو زندگی کلی فراز و نشیب داره یکی بچه گیرش نمیاد یکی بچه مریض گیرش میاد یکی خیانت میبینه یکی همسرش یا بچه اش رو از دست میده، انواع و اقسام بیماری ها ممکنه سر راه آدم باشه، اگر بخای یه مورد خوب رو با اون عوض کنی، باید فکر اینم کنی که موردهای بد هم هست که اونام ممکنه عوض بشن

پس با خیال راحت زندگی تو کن و ناراحت چیزایی که نمیدونی پشتش چیه نباش

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕