2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم که گفتم شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد الان اصلا همین باشه میخواید جدابشید دور از جونتون؟

اره واقعا . زندگی کردن با این مدل آدما خیلی سخته 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

وای ولمون کن توروخدا... عزیزم شما اگر اینقدر توهم توطئه داری چرا اصلا زن پسر این خانواده شدی من نمیفهمم😐

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بنطرم اونم میخاد جایی دخترشونو شوهر بدن ک پول داشته باش و ادم حسابی باشن این تاپیک جز حسادت هیچ بویی ...

متاسف باش 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
وای ولمون کن توروخدا... عزیزم شما اگر اینقدر توهم توطئه داری چرا اصلا زن پسر این خانواده شدی من نمیف ...

داستان اینه ک ما ی بار رفته بودیم ینی سری اول با پسر تنها رفتیم بیرون مثلا برای آشنایی . 

اون پسر منو لمس میکرد و میگفتم نکن هی دستش می‌کشیدم 

میگفتم نکن تا اینکه می‌گفت خب زن منی دیگ 

گفتم نه من باید فکر کنم 

الان اصلا لمس نکن منو 

یهویی منو بوسید و لبامو میخورد

دست زدم رو سینش گفتم نکن ولی زورم نمی‌رسید 

بعد اون احساس خیییلی بدی داشتم

گفتم ب چ حقی من دست زدی 

تو حق نداشتی 

ولی انکار چون بار اولم بود کم کم وابسته شدم 

ولی الان میبینم حسی ندارم 

عزیزم انقد تو خونه موندی افسرده شدی که به این چیزا فکر میکنیحتما یا سر کار یا باشگاه برو که به این ح ...

هم دانشگاه میرم هم باشگاه میرم هم تفریحات خودم دارم . و برا خودت دل بسوزون

اسی الان به شوهرت علاقه نداری؟

شاید ذهنت دنبال یه سرنخ و بهانه برای جدا شدن هست

کار به خواهرشوهرت نداشته باش، خوب یا بد داره ازدواج میکنه بره

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

اسی الان به شوهرت علاقه نداری؟شاید ذهنت دنبال یه سرنخ و بهانه برای جدا شدن هستکار به خواهرشوهرت نداش ...

راسش بگم جواب سوال اولت نمی‌دونم 

اصن از وقتی خاستگار خاهرشوهرتو دیدی همش میخای بهم بزنیاقا شما شوهرتو دوست داری یا نه؟؟؟یا داری ک پاه ...

واقعا نمی‌دونم . 

چون سنتی بوده 

نمی‌دونم بیشتر حسم دلسوزی هست براش یا چی

یا مثلاً خودم بیشتر دلم میخاد متاهل شم برم

فکر نمیکنم راسش عشقی باشه ... 

انگار بیشتر ذوق ازدواج بود فقط 

اسی الان به شوهرت علاقه نداری؟شاید ذهنت دنبال یه سرنخ و بهانه برای جدا شدن هستکار به خواهرشوهرت نداش ...

با خودم میگم اگر دوسش داشتم خب مقایسش نمی‌کردم

لابد با ی چیش مشکل دارم ... 

داستان اینه ک ما ی بار رفته بودیم ینی سری اول با پسر تنها رفتیم بیرون مثلا برای آشنایی . اون پسر منو ...

خب از همون اول اشتباه کردی دیگه.

آدمی که تو روز اول آشنایی به حریمت تا این حد تجاوز می کنه به نظرت شخص درستیه که به عنوان همسر بپذیریش؟؟

ولی حالا کا ازدواج کردی لطفا از روی جوگیری و عجولانه مثل ازدواجت تصمیم نگیر. قرار نیست به خاطر این موضوع طلاق بگیری چون اصلا موضوع ازدواج خواهر همسرت به تو ارتباطی نداره و تو فقط الکی داری تو ذهنت یه سری بند رو به هم گره می زنی که یه داستانی سر هم بشه.

درواقع مغزت داره فریبت میده.

اول با آرامش سعی کن فکر کنی که آیا واقعا همسرم من رو به خاطر وضع مالیم میخواد؟؟ هیچ علاقه ای به من نداره؟؟

که من بعید میدونم این احساس شما صحت داشته باشه.

زندگی هم بچه بازی نیست که اولش بگی وابسته و دلبسته شدم و بعد از چند سال بگی دیگه احساسی ندارم و تمومش کنی بره.

حسادت هم بره به زندگیت راه ندی چون اول از همه خودت ضربه ش رو می خوری.

و اینکه صرفا با مادیات کسی خوشبخت نمیشه پس فکر نکن الان خواهرشوهرت خیلی خوشبخته و تو نیستی.

پس تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت و اصلا اخبار ازدواج خواهرشوهرت برات مهم نباشه و بهش فکر نکن.

اگر همسرت قصد سواستفاده مالی داشت خیلی زودتر متوجه می شدی. اینکه دقیقا موقع ازدواج خواهرشوهرت با اون پسر ثروتمند این احساسات اومده سراغت یعنی ناشی از حسادته.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

واقعا نمی‌دونم . چون سنتی بوده نمی‌دونم بیشتر حسم دلسوزی هست براش یا چییا مثلاً خودم بیشتر دلم میخاد ...

فک نکن اگه جداشدی ی بخت عالی نشسته منتظرت 

سعی کن پا انتخابت وایسی خوشبخت بشی