2777
2789
عنوان

اگه پسر بودین زن بلاگر میگرفتین (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 62 پست
وااااالان مثلا بلاگر چیه؟ چه کار مفیدی میکنه؟ دکتره مهندسه تحصیل کرده اس چیه اخه که حسادت نیاز باشه ...

شما حتما تا به حال بلاگر خوب ندیدی که اینطور میگی.

بلاگر یعنی کسی که تولید محتوا می کنه.

اکثر بلاگر های ایران اصلا بلاگر به حساب نمیان بلکه فقط دارن زندگی شخصیشون رو نمایش میدن.

برای همینه که بلاگری تو ذهن عموم یه کار بیهوده ثبت شده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

شما حتما تا به حال بلاگر خوب ندیدی که اینطور میگی.بلاگر یعنی کسی که تولید محتوا می کنه.اکثر بلاگر ها ...

اون بلاگر های خوب اره قطعا اونا قابل تحسینن چون صد در صد اونا هم از حرفه و استعدادشون استفاده میکنن نه عکس و فیلم‌ چرت و پرت و دابسمش های الکی و مسخره...که البته خودتون هم دارید میگید اکثرا تو ایران بلاگر خوب نداریم در کل شاید 5 درصد بلاگر خوب باشه

که ما هم داریم تو  ایران زندگی مبکنیم و راجب اکثریت حرف میزنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااالان مثلا بلاگر چیه؟ چه کار مفیدی میکنه؟ دکتره مهندسه تحصیل کرده اس چیه اخه که حسادت نیاز باشه ...

😂😂😂😂😂😂😂طرز فکر کسایی ک فک میکنن ، هر کاری هیچ کاری نداره 

مثلا کسی ک دکتره  چ کاری خاصی کرده مگ غیر اینک با خون و کثیفی و چرک کار داره مگ غیر اینک باید بوی خون رو بو کنه همش و گریه ببینه یا مهندس همیشه خوب ک نیست گاهی برج می‌ریزه و...

هرکسی نمیتونه بلاگر بشه اینو میتونی شروع کنی و ببینی چقدر سخته تو هیچ کاری انجام ندادی فک میکنی کاری نداره

صرفا خود رقص مد نظرم نیست اینکه اون رقص بشه منبع درامدت بده و غیر قابل پذیرش برام

افکار محدود زیاد داری ممکن بخاطر زندگیت باشه 

توام مثل ۹۶درصد مردم فک میکنی باید بیل بزنی و عرق بریزی تا بتونی پول دربیاری

😂😂😂😂😂😂😂طرز فکر کسایی ک فک میکنن ، هر کاری هیچ کاری نداره مثلا کسی ک دکتره چ کاری خاصی کرده م ...

خب همون دکتر نبود که تو الان اینجا تو نی نی سایت انقد راحت نمی‌چرخیدی😐 مهندس نبود که همین گوشی ساده دستت نبود سقفی بالا سرت نبود بلاگر چه کار مفیدی برا مردم و جامعه میکنه؟ این حرفا چیه اللن داری بلاگر رو با اینا مقایسه میکنی؟ 😐💔متاسفم برای طرز فکرت و این سطح اگاهیت

اگه بلاگری راحت نبود هر ننه قمری از راه میرسید یه پیج نمیزد بگه من بلاگرم

شغلای شریف رو با این چیپ بازیا مقایسه نکن

هرچند بلاگرای خوب که دارن از استعدادشون استفاده میکنن و به اگاهی مردم کمک میکنن قابل احترامن 

افکار محدود زیاد داری ممکن بخاطر زندگیت باشه توام مثل ۹۶درصد مردم فک میکنی باید بیل بزنی و عرق بریزی ...

عزیزم من شاغل بودم شغلمم طوری نبود که با عرق ریختن پول دربیارم  باز هم دنبال پیشرفت یه شغل بیشترم با اینکه درامدمم خوب بود ولی اگرم شغلم به قول شما بیل زنی بود بهش افتخار میکردم 💖

خداروشکر از لحاظ مالی تو تنگنا نیستم که مجبور بشم برای پول درآوردن هر کاری کنم😉❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

خب همون دکتر نبود که تو الان اینجا تو نی نی سایت انقد راحت نمی‌چرخیدی😐 مهندس نبود که همین گوشی ساده ...

من زندگیمو مدیون دکتر نیستم چون هیچ دکتری تجویزش بیشتر از خدا درست نیست و خونه رو مهندس نساخته چون ی اوستا کارگر ک سواد +,-داشته ساخته 

دکتر مهندس و جامعه امروزی انداختن سرزبونا و مدرکشم پولیه و خوندن درس .

😉

نه لخت برقصه بعد باهاش برام کادو بگیره؟

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مملکت جوری شده ک باید تو کتت بره فقط پول دراری یجور میگی پول دراره شیر خشک بخری اونک باید خودت بخری اگ همسرتم کمکت کرد لطفه از راه ....درنیاورده ک

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

من زندگیمو مدیون دکتر نیستم چون هیچ دکتری تجویزش بیشتر از خدا درست نیست و خونه رو مهندس نساخته چون ی ...

چه توجیه مسخره ای

الان انقد بهونه و استدلال مسخره آوردی که ثابت کنی دکتر مهندس خوب نبس بلاگر خوب و ارزشمنده؟ من حرفی ندارم😂