2777
2789
عنوان

اگه پسر بودین زن بلاگر میگرفتین (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 62 پست
میگن طرف دستش به گوشت نمی‌رسه میگ پیف پیف چ بو بد میده

مگه من پسرم حسرت داشتن زن بلاگر رو داشته باشم؟😂🙄

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه بلاگر ها و اینفلوئنسر ها می رقصن؟؟ اونا که شما میگی رقاصن. 

ولی به شخصه اگر پسر بود حاضر بودم با دختری که دوسش دارم حتی اگر بلاگر و رقاص باشه ازدواج کنم.

بله طرز تفکر شما مقداری سنتی و متعصبانه ست به نظرم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اره می‌گرفتم چون بلاگرا هم خوشگلن هم پولدار

کیو میگرفتی حالا؟😂

میگن طرف دستش به گوشت نمی‌رسه میگ پیف پیف چ بو بد میده

واااا

الان مثلا بلاگر چیه؟ چه کار مفیدی میکنه؟ دکتره مهندسه تحصیل کرده اس چیه اخه که حسادت نیاز باشه 

چیزی هم نیس که دست نیافتنی و سخت باشه هرکس هروقت بخواد میتونه شروع کنه دوتا عکس از خودش بگیره حریم شخصی زندگیش رو ب نمایش بزاره اخهه این حسادت داره؟،😐 

مگه بلاگر ها و اینفلوئنسر ها می رقصن؟؟ اونا که شما میگی رقاصن. ولی به شخصه اگر پسر بود حاضر بودم با ...

اونایی که بلاگر لایف استایلن فیلم رقص هم زیاد میزارن دیگه همه بلاگرا رو نمیگم 

به نظر من نمیشه بگی فقط خود طرف رو میخوام هیچی برام برام مهم نیست خود طرف متشکل از همه اخلاقا و روحیات و سبک زندگیشه اگه سبک زندگیش رو دوست ندارم پس خودش رو هم دوست ندارم

کیمیا حسینی😂

خوش سلیقه هم هستی لعنتی😂

اونایی که بلاگر لایف استایلن فیلم رقص هم زیاد میزارن دیگه همه بلاگرا رو نمیگم به نظر من نمیشه بگی فق ...

من اون بلاگر هایی که شما میگید رو ندیدم تا به حال و بیشتر بلاگر های ایرانی که در خارج از ایران فعالیت هایی تو زمینه‌ی مد و فشن می کنن رو دنبال می کنم.

بله درسته ولی من چون شخصا آدم متعصبی نیستم رقص و... رو برای زن کار ناشایست نمیدونم.

شما شاید به خاطر عقایدتون باشه که این تفکر رو دارید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من اون بلاگر هایی که شما میگید رو ندیدم تا به حال و بیشتر بلاگر های ایرانی که در خارج از ایران فعالی ...

صرفا خود رقص مد نظرم نیست اینکه اون رقص بشه منبع درامدت بده و غیر قابل پذیرش برام