2777
2789
عنوان

اگه پسر بودین زن بلاگر میگرفتین (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 62 پست

بستگی به بلاگرش داره واقعا !

مثلا اگه از اینا باشه که از سفر بزاره و روزمره درست ( مثل سلبریتیا‌ ) نه اینکه دوربین بکنه تو حلق آدما و  بگه مادرشوهرم داره سبزی پاک میکنه مامانم داره فلان میکنه 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من زندگیمو مدیون دکتر نیستم چون هیچ دکتری تجویزش بیشتر از خدا درست نیست و خونه رو مهندس نساخته چون ی ...

مرسی از هیچ شمردن قشر تحصیلکرده میتونم حدس بزنم زیر دیپلمی 

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیام بعد ازدواج ،خودشون اجازه میدن زنشون بلاگری کنه.یعنی مشکلی ندارن،چون اون پولی که درمیاد براشون مهم تره🤷‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خب همون دکتر نبود که تو الان اینجا تو نی نی سایت انقد راحت نمی‌چرخیدی😐 مهندس نبود که همین گوشی ساده ...

حرفت حقه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
میگن طرف دستش به گوشت نمی‌رسه میگ پیف پیف چ بو بد میده

دیگه بلاگر چه رسیدنی داره

زندگیتو بریزی کف محازی و عمومیش کنی بیشتر مایه ننگا

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

وااااالان مثلا بلاگر چیه؟ چه کار مفیدی میکنه؟ دکتره مهندسه تحصیل کرده اس چیه اخه که حسادت نیاز باشه ...

بلاگر رو با کسایی که زحمت کشیدن مقایسه می‌کنن مسخره هست ادمایی که با حاشیه میان بالا

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بلاگر رو با کسایی که زحمت کشیدن مقایسه می‌کنن مسخره هست ادمایی که با حاشیه میان بالا

یا خودشون بلاگرن یا اطرافیانشون 

بالاخره یه جوری باید از خودشون دفاع کنن

افرادی که تحصیلات هیچ موقعیتی  ندارن با ادعای روشن فکری قشر زحمت کش و تحصیل کرده رو با امثال خودشون مقایسه میکنن 

مرسی از هیچ شمردن قشر تحصیلکرده میتونم حدس بزنم زیر دیپلمی

😁دکترا رو تازه گرفتم ، هنر خوندم 

ولی تا هنرو علم رو توی تکنولوژی قاطی نکردم نتونستم درآمد میلیاردی رو تجربه کنم 

دیگه بلاگر چه رسیدنی دارهزندگیتو بریزی کف محازی و عمومیش کنی بیشتر مایه ننگا

اره دیگه هرکی یه شوهر شیره ای داره میریزه وسط اینستا بقیه ام‌مسخرش میکنن میشه بلاگر

من زندگیمو مدیون دکتر نیستم چون هیچ دکتری تجویزش بیشتر از خدا درست نیست و خونه رو مهندس نساخته چون ی ...

بگو به مقام دکتر مهندسا حسودیت میشه بدون اینکه بگی به مقام دکتر مهندسا حسودیت میشه:

اگه اینجوریه برو پشت کوه زندگی کن عزیزم

من اون بلاگر هایی که شما میگید رو ندیدم تا به حال و بیشتر بلاگر های ایرانی که در خارج از ایران فعالی ...

اره دیگه مثلا پیج شهره و حاجی

یا پیج سید علی و لادن

پیج هانی و...

اینا اکثرا فقط رقص و دلقک بازی منتشر میکنن محتوای دیگه ندارن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
😁دکترا رو تازه گرفتم ، هنر خوندم ولی تا هنرو علم رو توی تکنولوژی قاطی نکردم نتونستم درآمد میلیاردی ...

فکر نمیکنم دکتری داشته باشین من حدسم همون زیر دیپلم نهایتش دیپلمه ولی خب بیخیال