2777
2789
عنوان

تکان خوردن سر بچه لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 42 پست
الانم شوهرم با حال خراب رفت بیرون با عذاب وجدان..

حتما دکتر ببر بگو ...یه مدتم نزارین بترسه توآرامش باشه ببین چه جوریه بهتر میشه یا نه...خودمنم تجربه کردم میفهمم الان چی میکشی انشالله که زودتر درست میشه نترس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن تب ندارم.لباس هم دوتا تنشه.پاهاش هم گرمه

حتما ضعیف شده عزیزم این ویروسه خیلی سخت بود 

جوراب همیشه به پاهاش بپوشون البته اگر بذاره پسر من که در میاره جوراباشو روزی بیست هزار بار جوراب براش میپوشم و اون در میاره

یکم تقویتش کن 

گوشت بذار تو شیشه براش 

مغزیجات بهش بده

شیره بهش بده 

اما دکتر هم ببر ضرر نداره

مثلاً گفت ببرم خونه مادر .گفتم چون این حرکتو می‌کنی نمیبرمت گفتم شاید میخواد منو حرص بده دست برداره از این حرکت.گفت باشه نمیکنم ولی بعدش هی انجام میداد.تلویزیون هم روشن کردم گفتم سرگرمشه شاید حواسش پرتشه ولی تو اوج دیدن برنامه کودک هم بود این حرکتو تا آخر برنامه ده دقیقه یک بار انجام میداد انگار دست خودش نیست.

حتما دکتر ببر بگو ...یه مدتم نزارین بترسه توآرامش باشه ببین چه جوریه بهتر میشه یا نه...خودمنم تجربه ...

وقتی این بچه اینطور می‌کنه من بدتر حال خودم خراب میشه و بهم میریزم و گریه و زاری راه میندازه.خودمم باردارم ده هفتمه

حتما ضعیف شده عزیزم این ویروسه خیلی سخت بود جوراب همیشه به پاهاش بپوشون البته اگر بذاره پسر من که در ...

اینم نمیزاره جوراب براش بپوشم تغذیمون هم خوبه  .مگه ببرمش دکتر مغز و اعصاب 😔😔😔

حتما دکتر ببر بگو ...یه مدتم نزارین بترسه توآرامش باشه ببین چه جوریه بهتر میشه یا نه...خودمنم تجربه ...

شوهر من آدمیه الان عالم و ادمو همه خبردار کرده اصلا دل نداره انگار اگه ناراحتی باشه بمونه تو دلش سکته می‌کنه فقط باید بگه تا آروم بگیره .الآنم مطمعنم زنگ زده ب خواهرش .

اینم نمیزاره جوراب براش بپوشم تغذیمون هم خوبه .مگه ببرمش دکتر مغز و اعصاب 😔😔😔

الان پیاماتونم خوندم 

ترسیده بچه تون 

اما دکتر هم ببرین 

ان شاءالله چیز خاصی نیست و همیشه تنش سالم باشه عزیزم

الان پیاماتونم خوندم ترسیده بچه تون اما دکتر هم ببرین ان شاءالله چیز خاصی نیست و همیشه تنش سالم باشه ...

دخترم ماشاالله خیلی باهوشه ،زود حرف زدن یاد گرفت زیر دوسال بود خودش پوشک نمیذاشت.نمیدونم چکار کنم میگم عیب دار نشه

دخترم ماشاالله خیلی باهوشه ،زود حرف زدن یاد گرفت زیر دوسال بود خودش پوشک نمیذاشت.نمیدونم چکار کنم می ...

خدا نکنه عزیزم 

حالا که گفتین ماشاءالله زود حرف زده کار خاصی کردین؟ یعنی چند وقتش بود کلمه گفت؟ 

خدا نکنه عزیزم حالا که گفتین ماشاءالله زود حرف زده کار خاصی کردین؟ یعنی چند وقتش بود کلمه گفت؟

کار خاصی نکردم دقیق یادم نیست چندوقتش بود ولی خیلی زود ب حرف افتاد همچنین ب جمله گفتن الان بچه دختر خالم همسنه دخترمه اون هنوز جمله نمیگه کامل.من شربت تقویتی هم بهش میدادم.یه دوره استئوکر میدادم .زینک میدادم.امگا هم بهش دادم

کار خاصی نکردم دقیق یادم نیست چندوقتش بود ولی خیلی زود ب حرف افتاد همچنین ب جمله گفتن الان بچه دختر ...

زنده باشه عزیزم

پسر من 4 ماهش بود کلمه گفت چند تا کلمه 

ماشاءالله خیلی هم باهوشه و تو چشمه

حتی همین که 4 ماهگی کلمه گفت خیلی تو چشم بعضیا اومد و همه تعحب میکردن

الان دوماه دیگه میشه دوسالش 

اما کلی کلمه نا مفهوم میشه

یه جمله میگه ها ولی اکثر کلماتش نامفهومه 

کلی کلمه هم بلده اما جمله بندیش نامفهومه 

نمیدونم چیکارش کنم؟ طبیعیه؟ هنوز وقت نکردم ببرم دکتر 

تقویتی هم یه مدت به خاطر وزن کمش زینک دادم که خیلی رو اشتهاش اثری نداشت و فقط مولتی پدیابست میدمش و آهن دیگه هیچی

امگا رو زیر نظر دکتر دادین؟ امگا میدادین مولتی ویتامینم میدادین؟

اینم بگم دخترم جدیدا خیلی ترسو شده نمیتونه از خودش دفاع کنه بچه کوچکتر از خودش هم میزنش نمیتونه از خودش دفاع کنه.مصلا قبلاً مینداختنش بالا اصلا نمیترسید ولی الان اگه بگیرنش بغل بخوان بلندش کنن مثل چسب میچسبه ب طرف و گریه می‌کنه چرا یه دفه اینطور شده .یا بریم جایی من حتما باید دستش رو بگیرم نمیتونم اگ شالمم از سرم بیوفته دستمو ول نمیکنه ک درستش کنم جیغ و گریه ک مامان دستمو بگیر