2777
2789
عنوان

تکان خوردن سر بچه لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 42 پست
زنده باشه عزیزمپسر من 4 ماهش بود کلمه گفت چند تا کلمه ماشاءالله خیلی هم باهوشه و تو چشمهحتی همین که ...

ن امگا رو خودم از داروخونه گرفتم .دیگه مولتی ندادم بهش وقتی امگا دادم.امگا خیلی هم بدمزه هست با سرنگ بهش میدادم گرون هم هست یکی داشت ۹۰۰هزار ولی من پونصد تومنی خریدم

زنده باشه عزیزمپسر من 4 ماهش بود کلمه گفت چند تا کلمه ماشاءالله خیلی هم باهوشه و تو چشمهحتی همین که ...

بچه های اینطوری زود چشم میخورن دختر منم هروقت بریم تو جمعی روز بعدش دیگه افتاده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا پسر منم همینطوره

اینم شنیدم ک میگن پسر دیرتر زبون باز می‌کنه و دختر زودتر.چون پسر دخترخالمم هنوز جمله نمیکنه نامفهوم میگه نگران نباش اینقدر برات حرف بزنه ک فرار کنی از دستش

اینم شنیدم ک میگن پسر دیرتر زبون باز می‌کنه و دختر زودتر.چون پسر دخترخالمم هنوز جمله نمیکنه نامفهوم ...

پسر من الان خییییییلی حرف میزنه 

اما نامفهوم

سر همین نامفهوم بودنش حرص میخورم 

میگم یعنی باید کار خاصی میکردم و نکردم؟

آره منم شنیدم اما مثلا دختر خواهر شوهرم 6 ماه کوچکتره دوسه تا کلمه بیشتر نمیگه پسر من از یک سال و دو سه ماهگی داره اینجوری نامفهوم حرف میزنه اما دوسه ماهیه خیلی بیشتر شده 

ان شاءالله عزیزم توکل به خدا

پسر من الان خییییییلی حرف میزنه اما نامفهومسر همین نامفهوم بودنش حرص میخورم میگم یعنی باید کار خاصی ...

هرکدوم ب طریقی زجر میکشیم انشالله همه بچه ها سالم باشن من خودم کوه زجر کشیدنم کلا روح و روانم نابود شده با یه حرکت بچه از پا درمیام