2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 128 پست
اشکال نداره گلم تمرکزتو نزار رو این موضوع و هی روش مانور نده بعدن ک دوتاتون آروم شدین درموردش حرف بز ...

میترسم نکنه دست بزن داره یا بعده ها بخواد بیشتر از این پیشروی کنه تو عصبانیت ...

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

از الان خونه ترک کردن و داری بهش عادت میدی امروز اومد دنبالت یبار دیگ بری دیگ نمیاد 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اصفهانی نیستم،من اگه بدونم دست بزن داره یا میخواد دست روم بلند کنه بعده ها لحظه ای باهاش نم ...

میتونی برای تست یه بار دیگه عصبانیش کنی ببینی کنترل داره تو خشمش یا نه بعد تصمیم قطعیتو بگیری

بدبختی من این بود که نامزدی و عقدی نداشتیم 

هیچ استقلال و آزادی خونه بابام نداشتم وگرنه شوهر نیمکردم الانم که دو تا بچه دارم 

سرچی بود دعوا؟

واقعیتش ما نامزدیم نزدیک به یکسال و نیم دیگه دوساله ولی محرمیم،و من نسبت به ارتباط جنسی یا روابط عاطفی هنوز یکم یسری چیزا سختمه وایشون دوسال دوستی و یکسال و نیم نامزدی رو یا من مدارا کردن والان میترسن که عقدم کنیم من همین باشم

میترسم نکنه دست بزن داره یا بعده ها بخواد بیشتر از این پیشروی کنه تو عصبانیت ...

هرمردی و بیش از حد عصبی کنی هرکاری از دستش بر میاد تو برو آرومترین مرد شهرو پیدا کن هی رو مخش رژه برو ببین چه وحشی میشه بعدم خانومی لحن بیان و طرز حرف زدنت و اصلاح کن و با آرومی و با درستی باهاش حرف بزن 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

میتونی برای تست یه بار دیگه عصبانیش کنی ببینی کنترل داره تو خشمش یا نه بعد تصمیم قطعیتو بگیریبدبختی ...

آخه بحث زیاد داشتیم عصبانی زیاد شده ولی هییییچوقت همجین واکنشی نداشته بغیر از امروز که از خونه زدم بیرون

هرمردی و بیش از حد عصبی کنی هرکاری از دستش بر میاد تو برو آرومترین مرد شهرو پیدا کن هی رو مخش رژه بر ...

بخدا من خیلی صبورم خیلی کوتاه میام خیلیم پیش اومده بحث داشتیم یا عصبانی شدیم ولی این واکنششو بار اول بود میدیدم اینجوری کرد

هرمردی و بیش از حد عصبی کنی هرکاری از دستش بر میاد تو برو آرومترین مرد شهرو پیدا کن هی رو مخش رژه بر ...

نه اینطوری نیست بابای خود من تحت هر شرایطی کنترل خشم داره نمیگم شوهر خوبیه برا مامانم ایرادای دیگه داره ولی کنترل خشم داره در نهایت عصبانیت سکوت میشه دست بلند نکرده تا حالا رو مامانم

بعدن شما مگه تو زندگی من بودی و هستی یا لحن منو دیدی؟؟؟؟

نه اینطوری نیست بابای خود من تحت هر شرایطی کنترل خشم داره نمیگم شوهر خوبیه برا مامانم ایرادای دیگه د ...

منم بابام بشدت مهربونه و حتی صدای بلندشم نشنیدم و متاسفانه توقعم از مرد جماعت خیلی بالاس و الان خیلی خس بدی دارم نمیدونمم الان بحثو چجوری باز کنم باهاش،از وقتی رسوندم خونه دیگه نه زنگی نه پیامی هیچی ندادیم

نه اینطوری نیست بابای خود من تحت هر شرایطی کنترل خشم داره نمیگم شوهر خوبیه برا مامانم ایرادای دیگه د ...

عزمزم من روی صحبتم با استارتر بود یجورایی فهمیدم داد و بیدادش زیاده کار ب شما ندارم و کاملا درکت میکنم مرد عصبی و هیچ جوره نمیشه درستش کرد

منم بابام بشدت مهربونه و حتی صدای بلندشم نشنیدم و متاسفانه توقعم از مرد جماعت خیلی بالاس و الان خیلی ...

ببین عزیزم اینجا هرکسی یه نظری داره بنظر من حتما حتما یه مشاوره برو پیش از ازدواج قبل عقدتون ببینید اصلا روحیاتتون مناسب هم هست؟