2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 128 پست
الان من چه واکنشی نشون بدم؟بخدا منم ناراحت بودم چیکار کنم حسه بدی دارم که اینجوری باهام رفتار کرد

الان که هیچی دیگه  فقط دیگه اینجوری ناراحتیتو نشون نده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
خب الان من دیگه راجبش اصلا حرف نزنم باهاش؟انگار نه انکار که اینجوری مانتومو کشیده و هلم داده؟هیچی نگ ...

نه ببین حرفی نزنی که عادتش میشه یه تذکر بده بهش اما نه با تشر و داد.

همیشه تو اون لحظه دعوا چیزی نگو بزار اون روز که حالش خوبه با زبون خوش حرف بزن

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین حرفی نزنی که عادتش میشه یه تذکر بده بهش اما نه با تشر و داد.همیشه تو اون لحظه دعوا چیزی نگو ...

اصلا حس بدی دارم انگار که آدم تحقیر شده باشه،من بابام از گل نازکتر بهم نگفته اینجوری مانتومو کشید هلم داد تو خونه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بهم گفت فکر کردم داری میری پایین آب بخوری وقتی صدا دره بیردنو شنیدم متوجه شدم رفتی،واسه همینم یهو جو ...

بازم من میگم خوب رعایت کرده اگه شوهر من بود به هفت روش سمورایی پارم میکرد🙄😑

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

بازم من میگم خوب رعایت کرده اگه شوهر من بود به هفت روش سمورایی پارم میکرد🙄😑

بعدم تازه وقتی برگشتم بهش گفتم من بابامم تا حالا هلم نداده برا چی هلم میدی و مانتومو میکشیو زدم تو سینش شروع کردم گریه کردن،به زوووور بغلم کرد هی میگفتم ولم کن نشست حرف زدن باهام،ولی بخدا اون لحظه خیلی برام صحنه ی ترسناکی بود اصلا جام شده بودم

حالا شوهر وحشی من بود یه دست کتک و فحشم میداد

بعدم تازه وقتی برگشتم بهش گفتم من بابامم تا حالا هلم نداده برا چی هلم میدی و مانتومو میکشیو زدم تو سینش شروع کردم گریه کردن،به زوووور بغلم کرد هی میگفتم ولم کن نشست حرف زدن باهام،ولی بخدا اون لحظه خیلی برام صحنه ی ترسناکی بود اصلا جام شده بودم

بعدم تازه وقتی برگشتم بهش گفتم من بابامم تا حالا هلم نداده برا چی هلم میدی و مانتومو میکشیو زدم تو س ...

اشکال نداره گلم تمرکزتو نزار رو این موضوع و هی روش مانور نده بعدن ک دوتاتون آروم شدین درموردش حرف بزنید بعدم تو الان نامزدی ایشالا رفتی تو زندگی باید خیلی خانمانه مدیریت کنی به حرف اینا ک میگن گربه رو بکش و فلان گوش نده یه عمر زندگیه نه یه عمر لجبازی

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

بعدم تازه وقتی برگشتم بهش گفتم من بابامم تا حالا هلم نداده برا چی هلم میدی و مانتومو میکشیو زدم تو س ...

اصفهانی هستید؟

حالا برات تجربه شد 

هیچ وقت واکنش تند نشدن نده از ماها به تو نصیحت 

به قول دکتر انوشه پسرها وقتی عصبی بشن هم بیرحم میشن هم بسیااااار قدرتمند 

شوهر منم اولین بارها که دست بلند میکرد بعدش بغض میکرد کم کم دیگه وقیح شد 

وای خدایا دوباره یادش افتادم دلم پاره شد 

خوشبخت باشی عزیزم

والا همه که میگن من بدبرخورد کردم!بخدا اصلا خیلی شوکه شدم اصلا مات و مبهوتم همینجور

کار بچه گانه ای کردی.

کاری ندارم تو بحث حق با کی بوده

ولی قبول کن کارت نسنجیده بود

اخه یعنی چی بپوشی بری جوابم ندی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اصفهانی هستید؟حالا برات تجربه شد هیچ وقت واکنش تند نشدن نده از ماها به تو نصیحت به قول دکتر انوشه پس ...

نه عزیزم اصفهانی نیستم،من اگه بدونم دست بزن داره یا میخواد دست روم بلند کنه بعده ها لحظه ای باهاش نمیمونم،بیشترم از خمین میترسم آخه چون ندیده بودم ازش واسه همین شوکم انقدر

واقعا اینجوری فکر میکنی؟

سرچی بود دعوا؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .