2777
2789
عنوان

سلام لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 25 پست
قبل از عروسی اصلا اینجوری نبود حتی خیلی کم پیش میومد عصبانی بشه ولی الان تا یه چی بهش میگم داد میکشه

شاید خدای نکرده‌معتاد باشه

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست

بهش شک نداری با کسی باشه؟بد دل نیست؟

اینکه نمیزاره حتی تا سر کوچم برم معلومه اصلا دیگه بهم اعتماد نداره 

ولی اونجوری نیست که هر کاری کنه سر به زیره حتی قبل عروسی هم هیچ کار بدی ازش ندیدم ولی خیلی شکاکه و گیرای الکی میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد دله من بابام بددله مامانم کلی بدبختی کشید

ولی من نمیتونم خسته شدم 😔

فکر میکردم با محمد میتونم خوشبخت شم ولی انقدر اذیتم کرده که دلم میخواد بزارم برم 

از ابروم میترسم تو یه شهر کوچیک داریم زندگی میکنیم تو خانوادمون اصلا طلاق نداشتیم نمیخام من اولیش باشم

ولی من نمیتونم خسته شدم 😔فکر میکردم با محمد میتونم خوشبخت شم ولی انقدر اذیتم کرده که دلم میخواد بزا ...

باهاش صحبت کن اگر درست نشد ول کن من دیدم ک مامانم چطور پیر شد چطور ازار دید 

🫠قسمتت هرچی باشه سرنوشت همونجا میبرتت

باهاش صحبت کن اگر درست نشد ول کن من دیدم ک مامانم چطور پیر شد چطور ازار دید 🫠قسمتت هرچی باشه سرنوشت ...

هعییی

چهار ماهه صحبت کردم همش دعوا 

حتی دوبارم دستش روم بلند شد هیچی نگفتم امیدوارم درست شه 

هعیییچهار ماهه صحبت کردم همش دعوا حتی دوبارم دستش روم بلند شد هیچی نگفتم امیدوارم درست شه

عزیز دلم من با طلاق ب شدت مخالفم

ولی الان جدا شی خیلی بهتره تا بعد از از دست دادن بکارت تا بعد از بچه دار شدن....

عزیز دلم من با طلاق ب شدت مخالفمولی الان جدا شی خیلی بهتره تا بعد از از دست دادن بکارت تا بعد از بچه ...

اره دیگه خودمم بریدم 

بخدا دیگه خسته شدم 

اگه قرار باشه اینجوری پیش بره زندگیو زهر مار کنه طلاق میگیرم 😔💔

واقعا نمیتونم