2777
2789
عنوان

دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

1652 بازدید | 119 پست

دخترم یک ماه و نیمشه. دوستم بهم گفت عکسشو بفرس منم عکس و یه ویدئو براش فرستادم

بعد دیشب خونه مادرشوهرم بودم مادرشوهرم گفت عکس و فیلم از بچه ات به کسی نشون نده راستش منم نگران شدم به دوستم پیام دادم که عکس و فیلمی کع برات فرستادم برای کسی نفرس 

دوستم قاطی کرد عصبی شد هرچی از دهنش دراومد گفت

گفت تو منو چی فرض کردی من نه چشمم شوره نه برای کسی میفرسنم و اینا منم ازش معذرت خواهی کددم گفتم بخدا چون باهات صمیمی ام بهت گفتم برای کسی نفرستی

اگه میدوتستم ناراحت میشی نمیگفتم و کلی عذر خواهی کردم

بعد دیدم صبح پیام داده من بچه از این خوشگلتراشو دیدم اگه گفتم خوشگله فقط یه تعارف بود. مردم چرا اینطوری شدن نباید حتی الکی ازشون تعریف کرد وگرنه میفتن گردنت

بعد گفت خونواده شوهرت و شوهرت طفلی ها بچه این شکلی ندیدن واسشون جدیده که این حرفارو میزنن

گفت شاید چون شوهر و بچه ندارم فک کردی چشتون زدم

منم دیگه جواب ندادم ولی خیلی دلم شکست

نمیدونم چرا انقدر بد برداشت کرد

منکه نگفتم پاگ کن عکسو

فقط گفتم برای کسی نفرس

به نظرتون کارم اشتباه بود؟

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

یه عکسه دیگه چش زدن چیه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرت ندید بدید بازی درآورده،الان عکس بچه ها همه جا هست،توکه دیگه فرستادی نباید اونطوری میگفتی

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

تو که رفتارت خوب نبود ولی باعث شد ذات واقعیش رو ببینی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶