2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهرم پیام فحش بنویسم بیاید کمک متاهللل فقط بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 85 پست
والا چی بگم،شوهرت باید خودش یه تکونی به خودش بده،چهارروز دیگه مادرشوهرت بمیره خواهربرادرا میافتن بجو ...

دقیقا من ماه پیش دفتر قضایی بودم یه پسره اومده بود گفت باباش خونه رو بنام مادرش کرده بوده حالا مادربزرگ مرده عمه رفته ادعای ارث کرده اومده بود شکایت ثبت کنه اونجا هم بهش گفتن بابات بنام کرده بوده کاری نمیتونید بگنید

دقیقا من ماه پیش دفتر قضایی بودم یه پسره اومده بود گفت باباش خونه رو بنام مادرش کرده بوده حالا مادرب ...

اخه خواهر و برادر شوهرم اهل این کارا نیستن

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندساله ازدواج کردیمن حرف اون عن برام مهم نیست،چطوری رگ خواب شوهرتو پسدا کردی خوشبحالت

حدودا چهار سالی میشه ازدواج کردم اجی خدایی با همه جی شوهرم ساختم با نداریش جادوگر شهر اوز ی چاپلوس ب تمام معنا برای فامیلای شوهرشه آرزوش بود برادرزاده شوهرشو برای پسرش بگیره چون دختره خیاط بود و درآمد داشت اینام گدا صفت دنبال پول شوهرمو قسم دادم گفت من اون دختره رو نخاستم ی بار اونجا بودم انقد ب ی شرف بود جلوی من با شوهرش حرف میزد میکفت آرزوم بوده فلانی رو برای پسرم بگیرم منم اونشب زدم بیرون  دعوای شدیدی شد بین منو همسرم تو خیابون حتی شوهرم میخاست بره فوشش بده نذاشتم گفتم اگ منو میخای هیچجوره نباید بهشون زنگ بزنی اونم نزد خودش از مادرش متنفره انقد افریتس ببخشید انقد طولانی شد

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

ماشین قبلی هم بنام مادرشوهرم بود و میدونست ک من ناراحتم از این کارشوم

بترسونش بگو اون زنا که ماشین بنامشونه یارانه کل خانوادشونو قراره قطع کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

اصلا به مادر شوهرت هیچی نگووو

با شوهرت حرف بزن و مجبورش کن یا بزنه به نام خودش یا تو 

من باشم واقعا تحمل نمیکنم همچین کاری کنه شوهرم .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

با محبت اونو جذب کن سمت خودت اجی انقد بهش محبت کن ک هرکی حتی پدرومادرش بهت توهین کردن جلوشون وایسه یا جوابشونو بده ولی اگ بچه ننه باشه درست بشو نیست همسرم بچه ننه نبود حتی متنفر بود ازشون   خجالتم نمیکشن پیرای پیزوری شصت هفتاد سالشونه باید ب فکر اخرتشون باشن فقط بلدن دخالت کنن فکر کردن ماهم مثل عروسای قدیمیم

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

اتفاقا فکر می‌کنی 

بزار پاش بیافته 

من ۱۵ سال عروس یه خانواده هستم از همه نظر بهشون اطمینان داشتم ، هرجا شد بهشون کمک کردم، وقتی دوزار پول دستشون اومد یه جوری رنگ عوض کردن که هنوزم توی شوک هستم ، برای اینکه چیزی ازشون به ما نرسه طوری کنارمون گذاشتن که .... ببین شوهرت مثل شوهر من باید یه همچین اتفاقی براش بیافته تا خودش بفهمه چقدر احمقه ، وگرنه اینحور آدما با حرف درست نمیشن، شوهر من الان مثل روانی ها شده از وقتی فهمیده چقدر آدما عوضی و پست هستن، 

ولی باهاش حرف بزن ، بگو ما وظیفه داریم برای بچه مون تلاش کنیم ،چون ما به دنیا آوردیم و ... بعدم بگو فقط یک درصد فکر کن ماشین بره توی ارث و ... دیگه اون موقع کاری از دستمون نمیاد ، اگه بچه داری حداقل بگو بزنه به نام بچه ، 

بهش هم بگو اگه تو به من اعتماد نداری و فکر می‌کنی میرم مهرمو اجرا میزارم من هیچ انگیزه ای برای ادامه دادن با تو ندارم 

وا چرا به نام تو نزده؟

برای ثبت نام مسکن ملی هیچ کدوم از زوجین نباید زمین و خونه به اسم داشته باشن

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

قبل از مادرشوهر کسی که باهاش زندگی میکنی یعنی شوهرت رو ادب کن اولویت اونه 

اگه اون برای زن و زندگیش ارزش قائل باشه و آدم عاقل و بالغی باشه حرف هیچکس روش اثر نمیکنه 

چقدر بدم اومد از مادرشوهرت

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

چرا عزیزمدارم میترکم آرومم کنید بخدا میرم میکشمش

کاش خدا همه ی زندگیارو از شر مادرشوهر نفهم و خر نجات بده الهی امین

باباااا زندگیتونو بکنید همش سرتون توی ک.. عروسه اه 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بشین تا بدننه عامو اصلا نگفتن

بابا منظورش همین مسکن ملی هاست که پول میریزی توی چهار تا قسط  تو بیابون بعد صد سال یه واحد پنجاه متری تحویلت میدن

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁