2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهرم پیام فحش بنویسم بیاید کمک متاهللل فقط بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4787 بازدید | 90 پست
بگو خودت خوشتون میومد که مادر شوهرتون این همه تو زندگیتون دخالت کنه؟بگو چرا دردسر میکنی؟ کی رییس جمه ...

ماشین قبلی هم بنام مادرشوهرم بود و میدونست ک من ناراحتم از این کارشوم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور درست کنم

من اینجوری بود همسرم . با محبت اونو کشوندم سمت خودم . تا حرفای خودمو قبول کنه . ببین رگ خواب همسرت چیه . با همون برو سمتش . هرمردی یه جوره . آرزوی ارامش و شادی برات دارم عزیزم

پسرم جون دلم💕
ن گ ه خوریاش هنوز ادامه داره منم طبق معمول م یرینم بهش آدم نیستن بخدا ینی دخالتاش نزدیک بود طلاق بگی ...

چندساله ازدواج کردی

من حرف اون عن برام مهم نیست،چطوری رگ خواب شوهرتو پسدا کردی خوشبحالت

ااره دهک 8/9/10قطع میشن

قشر ثروتمندن یا فقیر؟ نمیدونم برای کیا قطع میشه فقط کاش فقیر نباشن یا ماها نباشیم زندگی سخت تر میشه

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

من اینجوری بود همسرم . با محبت اونو کشوندم سمت خودم . تا حرفای خودمو قبول کنه . ببین رگ خواب همسرت چ ...

الهی شکر وهرت خوب شده عزیزم

شوهرم اگه بفهمه لج میکنی بدتر میشه،هرچیو باید به خیرخواهی(مث مامان آشغالش)بهش بگی

من جکار کنم شوهرم ب خودش بیادچون شوهرم قسم میخوره که بخاطر ترس از تو نیست ک بنام مادرم زدم

والا چی بگم،شوهرت باید خودش یه تکونی به خودش بده،چهارروز دیگه مادرشوهرت بمیره خواهربرادرا میافتن بجون مال اموالش کسی نمیگه مال داداشمون جداس،فقط با شوهرت حرف بزن

منم اوایل ازدواجم مادرشوهرم داستانهای ساختگی سرهم میکرد

دقیقا فللانی تا خونه رو زد بنام زنش یه مرد اورد تو خونه و ….

منم یه بار گفتم وایییییی اشناهای شما چقدر داغونن همشون یا دنبال مردان یا خرابن یا سلیطه ان دیگه خفه خون گرفت

منم اوایل ازدواجم مادرشوهرم داستانهای ساختگی سرهم میکرددقیقا فللانی تا خونه رو زد بنام زنش یه مرد او ...

دمت گرم😂

الهی شکر وهرت خوب شده عزیزمشوهرم اگه بفهمه لج میکنی بدتر میشه،هرچیو باید به خیرخواهی(مث مامان آشغالش ...

عزیزمی منم دردسرهای خودمو زیاد داشتم . انشالله درست میشه . ولی حواست به زندگیت با شه . 

پسرم جون دلم💕