2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهرم پیام فحش بنویسم بیاید کمک متاهللل فقط بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با شوهرت حرف بزن،رییس جمهور که ازین حرفا زده بدبخت

رییس جمهور رک گفت نه پول داریم مسکن ملی بسازیم نه وام میدیم به کسی مادرشوهرش تو دوره احمدی‌نژاد مونده😂😂😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

منم مادرشوهرم اینجوری بود بخدا تا فوششون ندی آدم نمیشن گوش شوهرتم بپیچون با مامانش زندگی میکنه یا تو

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

چرا عزیزمدارم میترکم آرومم کنید بخدا میرم میکشمش

اون مقصر نیست مقصر شوهرته که به حرفاش گوش میده دوبار بهش اجازه دخالت نده دیگه تکرار نمیکنه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
منم مادرشوهرم اینجوری بود بخدا تا فوششون ندی آدم نمیشن گوش شوهرتم بپیچون با مامانش زندگی میکنه یا تو

درست شده الان؟

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
اون مقصر نیست مقصر شوهرته که به حرفاش گوش میده دوبار بهش اجازه دخالت نده دیگه تکرار نمیکنه

دید که اون الکی با نیت خیر میاد میگه میخوان خونه بدن بهت،اگه من ب شوهرم بگم میگه اون خوبت منو تورو میخواد

رییس جمهور رک گفت نه پول داریم مسکن ملی بسازیم نه وام میدیم به کسی مادرشوهرش تو دوره احمدی‌نژاد موند ...

اره،واقعا،این چیزاییم که داریم ازمون نگیرن چیزی نمیخایم بهمون بدن،اینا همش کلکای مادرشوهره،ببین تا کجا پیش رفتن از رییس جمهور استفاده میکنن

مادرش بهش نمیگه اگه به نام من بزنی و بمیرم ، میشه ارثیه و میرسه به خواهر برادرات؟ خوب تو به شوهرت بگ ...

نه دیگه نمیگه

کاش بمیره که شوهرم بدون ماشین بمونه