2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهرم پیام فحش بنویسم بیاید کمک متاهللل فقط بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رییس جمهور رک گفت نه پول داریم مسکن ملی بسازیم نه وام میدیم به کسی مادرشوهرش تو دوره احمدی‌نژاد موند ...

میخواسته خونه رو از شوهر اسی بگیره که یه وقت به اسم زنش نزنه یا برای مهریه توقیف نشه اینجوری گفته خرشون کنه البته دور از جون اسی😂😂

اسی شوهرت حداقل بره خونه رو از طرف مادرش به خودش صلح عمرا بدون فسخ بکنه فردا ننش فوت کرد خواهر برادر هاش خونرو صاحب نشن

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من جکار کنم شوهرم ب خودش بیادچون شوهرم قسم میخوره که بخاطر ترس از تو نیست ک بنام مادرم زدم

بگو پس بخاطر چی زدی 

اگه نافت جدا نشده بود از مادرت بیخود کردی خانواده تشکیل دادی 

وای از دست آدم نفهم😣

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

اتفاقا فکر می‌کنی بزار پاش بیافته من ۱۵ سال عروس یه خانواده هستم از همه نظر بهشون اطمینان داشتم ، هر ...

دقیقا همین اتفاق برای شوهر منم افتاد.

تا چند سال بعد از ازدواجمون زندگیم جهنم بود سر اینکه خرج خونه باباشو میداد.

تقی به توقی خورد پولدار شدن انداختنش از خونه بیرون .

اسی به همسرتون بگو اگر مامان بیفته بمیره تو چجوری میخوای ماشینت پس بگیری اون میشه ارثیه برا خواهر برادرا خودتم سر بی کلاه میمونه

نکن اشتباه محضه خونه کجا بود نقشه بوده ماشین بزنه بنام مادرش 

اگرم همسرتون خودش اینکارو کرده که تهدید به رفتن کن بگو وقتی بهم اعتماد نداری پس میرم بگو هیچ زنیم با این اخلاقات باهات نمیمونه

چرا عزیزمدارم میترکم آرومم کنید بخدا میرم میکشمش

شوهرتو بکش که رفته زده به نام ننش اخه رییس جمهور کی از این حرفا زده شوهرت از پشت کوه اومده مگه ؟؟؟؟!!!

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
اگه قراره با پیامت چیزی تغییر کنه خب بگو بهش اگه نه که لصلا پیام نده و اینکه فحش دادنم از شخصیت خود ...

پیام ندادم اما ناراحتم

نخواستم نقطه ضعف دستش بدم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
بدبخت پزشکیان،دلم براش سوخت کم چوب لا چرخش میکنن،مادرشوهرا هم ول کن نیستن

خخخ واقعا ک جالبه .فعلا ک پزشکیان داره ... استغفراله بقیشو نگم فک نمیکردم کسی از این الدنگ بیاد دفاع کنه 

خخخ واقعا ک جالبه .فعلا ک پزشکیان داره ... استغفراله بقیشو نگم فک نمیکردم کسی از این الدنگ بیاد دفاع ...

دقیقا.احتمالا به خاطر چوبایی که لای چرخش می کننه که نمی تونه جلو گرونی رو بگیره.آخِی.( لازم به توضیحه که تا پیش از این بهش امیدوار بودم و جبهه مخالفش نبودم. بقیه رو از اول قبول نداشتم .اینو الان به این نتیجه رسیدم که هیییییچ کدوم لایق و توانمند نیستن فقط رو دارن زیاااااد  وگرنه کاندید نمی شدن