ماشین خریدم مادرشوهرم همیشه ب شوهرم میگه فلانی ماشین و خونه بنامش بود زنش دادخواست طلاق داد همه رو ازش گرفته،خیلی این هارو تو گوش شوهرم میخونه،الانم ب شوهرم گفته رییس جمهور گفته کسایی ک چیزی نیست بنامشون خونه میدیدم بهشون،ماشین ما رو بنام خودش زده(بنام مادرشوهرم)میخوام بهش پیام بدم بگم که خیلی ناراحتم از این کارش،چطوری بگم؟میدونم که خیلی زبون درازه و حرفامون ب فحش دادن هم میرسه...
خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من اینجوری بود همسرم . با محبت اونو کشوندم سمت خودم . تا حرفای خودمو قبول کنه . ببین رگ خواب همسرت چیه . با همون برو سمتش . هرمردی یه جوره . آرزوی ارامش و شادی برات دارم عزیزم
من جکار کنم شوهرم ب خودش بیادچون شوهرم قسم میخوره که بخاطر ترس از تو نیست ک بنام مادرم زدم
والا چی بگم،شوهرت باید خودش یه تکونی به خودش بده،چهارروز دیگه مادرشوهرت بمیره خواهربرادرا میافتن بجون مال اموالش کسی نمیگه مال داداشمون جداس،فقط با شوهرت حرف بزن