2777
2789
عنوان

من از مرد غیرتی خوشم میاد برعکس همهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 61 پست
بنظر شما معیارهای من بده؟

عالیه عزیزم

من با همچین مردی ۱۶ ساله دارم زندگی میکنم

ازادی کامل دارم چون حس امنیتی که بهم میده باعث شده اعتماد به نفسم بره بالا

همیشه پشتم بوده مثل کوه ولی هیچ وقت محدودم‌نکرده

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
به نظرم اصلا نرمال نیست باید بری پیش روانشناسیعنی چون هرکی یه مدلی دوست داره دلیل نمیشه که شما نرمال ...

نه شونزده سالگیم یه حرفایی رو بت کرده بودم مثل همین حرفای شما و تدافعی برخورد میکردم .. شاید منظورمو خوب نرسوندم من مردی که مثل بچه ها باهام رفتار کنه رو نمی‌خوام مردی رو می‌خوام محافظت کننده باشه الان مردای به اصطلاح روشن فکر میبینم حالم بهم میخوره یارو بیخیاله کلا زنم چی بپوشه میگه به من ربط نداره زنم کجا بره به من ربط نداره ینی چی این حرفااا؟ ما خانما ذاتمون اینه محافظت بشیم و این به معنا نیست که خودمون عقل نداریم به این معناست که زنانگیمون سرجاش باشه هیچکس از مردی که بگه باید فلان کنی باید بهمان کنی بدون هیچ منطقی خوشش نمیاد ولی از مرد باهوش و حمایت گر من که خوشم میاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید بچه ات در آینده همچین پدری دوست نداشته باشه!!!!به اونم فکر کن این جور مردا پدرای خوبی هم نمیشن.

🤦🏼‍♀️شاید شما فکر کنید من منظورم مرد شکاک و گیر الکی بده هست نهههه من مردی که تند تیز باهوش محافظت کننده باشه رو میگم 

میگم الان بعضی مردا خیلی بیخیال شدن 

چراسخته؟خیرسرش پزشکه تواجتماع بوده اماخیلی دهاتیه ازلحاظ ذهنیاصلانمیزاره توبیمارستان بایکی ازهمکاراص ...

😢اره این مدلی هم خوب نیست آدمو به خودشو به شک وامیدارن 

مرد محافظت کننده خوبه نه این مدلی 

🤦🏼‍♀️شاید شما فکر کنید من منظورم مرد شکاک و گیر الکی بده هست نهههه من مردی که تند تیز باهوش محافظت ...

بیخیال نشدن درست شدن.

مردی که تنها نذاره بری خرید برام من خیلی عجیبه والا شما رو نمی دونم.

من از همچین مردی جدا شدم نمی دونستم همچین مردی باب میل بعضیاست‌.😵‍💫😵‍💫

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

شوهرت چجور مردیه عزیزم؟از زندگی باهاش راضی ای؟هردو چند سالتونه؟

همه جوره حمایتم میکنه

حس امنیت میده بهم یعنی هروقت و هرجا که لازم بوده حضور داشته و کنارم بوده

هیچ وقت نگفت چی بپوش یا نپوش

جایی برو یا نرو

هر وقت نظر میخواستم میگه هرچی تو تصمیم بگیری

اعتماد کامل داره تو زمینه مالی و بچه داری و کل امور زندگیمون

در واقع مدیریت زندگیمون همیشه با من بوده

شاغلم و دوتا بچه دارم تو  تصمیم گیری برای بچه ها همیشه نظر من الویت هست

من ۳۸ سالمه و همسرم حدود ۴۰ سال

۱۶ ساله ازدواج کردیم و باهم بزرگ شدیم در واقع

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
😢اره این مدلی هم خوب نیست آدمو به خودشو به شک وامیدارن مرد محافظت کننده خوبه نه این مدلی

ابن خیلی مراقبمه ها یعنی هرکی میبینه ارزوشه هرروزبلااستثناهرچی میخوام میگیره ولی خب این موردش بده فقط

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ن چه ربطی داشتعزیزم فکر کنم منظورمو درست متوجه نشدین سگ مذهب غیرتی خوبه ن بی غیرتمن دوس دارم شوهرم ر ...

اگر شما به عنوان یه همسر خوب و بد رو تشخیص بدین که چه لباسی خوبه چه جایی بده چه جایی خوبه و اعتماد رو بهش بدید بله واقعا حق دارید بدتون بیاد و اون بازم گیر بده ینی خودش شکاکه 

ولی خانمی که لباس ناجور بپوشه خیلی عذر می‌خوام زیاد با مردا بگو بخند کنه بعد جایی بره به همسرش اطلاع نده بعدش بگه به خودم ربط داره   شوهرش گیر بده واقعا حق داره حتما شما خانم عاقلی هستی که چون می‌دونی کار درستو انجام میدی خیلی بدت میاد 

ولی به نظر خودم که می‌تونه از نظر شما درستم نباشه من مردی که رفت آمدم و لباس پوشیدنم براش حساس و مهم باشه رو خیلی دوست دارم 

شاید دنبال ی آدم مورد اعتمادی تو زندگیت و دوس داری بهش تکیه کنیمن قدیما ی دوست پسری داشتم ک هیچی من ...

بله من دفیقا این مدلی دوست دارممم مرسی که توضیح دادی و خوب تحویل گرفتی

قدرشو بدون من قدر ندونستم گفتم عقب مانده ای😂

میشه بپرسم چند سال از شما بزرگه 

ببین من شایدباورت نشه شوهرم ازهرنظری خوبه تیپ ظاهرشغل متعهدبودن همه چی ولی ااقعاغیرت زیادی ادمواذیت ...

می‌دونم چی میگی چون خودم تجربه کردم یه وقتایی فکر می‌کنی مشکل روانی دارن و شکاکن

می‌دونم چی میگی چون خودم تجربه کردم یه وقتایی فکر می‌کنی مشکل روانی دارن و شکاکن

شکاک نیستابهم

مطمئنه باسی نمیپرم ولی حسوده خیلی حسوده همش میگه نکنه یکی ازمن بهترجلوچشش بیادیه اینجورحالاتی😵‍💫

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤