2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پیاز کردم تو گوشم حالا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 116 پست
فردا صبح نوبت گرفتم تا فردا صبح نمیره جلوتر تر یه موقع نره تو مغزم ؟

کاش میرفتی اورژانس یا درمانگاه 

ایشالا که چیزی نمیشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا یچیزی تو گوشم هست احتمالن کشیده رفته داخل فردا صبح نوبت دکتر گرفتم بنظرت تا فردا صبح نمیره جلوتر ...

به مغزت راه نداره نمیتونه بره 

نگران نباش درش میارن

الحمدلله رب العالمین ...
وای دیوونه میشم تا صبح 😟

یبار برای خاله و مامانم اینجوری پیش اومد البته اونا پنبه‌ی گوش‌پاک‌کن تو گوششون مونده بود 

سریع همون موقع رفتن درمانگاه درآوردن 

حالا عب نداره دیگه پیش اومده 

فردا اول وقت برو حتما 

لازم نیست پیش دکتر خودت بری اورژانسم میتونی بری 

ایشالا که چیز مهمی نباشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🤔

سلام خوبی 

رفتم متخصص خیلی بیشعور و بد برخورد بود 

گفتم پیاز رفته گفت آدمای دهاتی و پشت کوهی عفونت رو با پیاز خوب میکنن 

بعد گفت چرا از اول نیومدی متخصص رفتی عمومی میخاستی کمتر هزینه کنی 

بعدم گفت گوشت پر از جرمه و اصلا مشخص نیست اگرم چیزی داخلش باشه رفته توی گوش میانی .یخورد حرف مفت تحویل من داد و ۲۵۰ تومن ویزیت گرفت همین 

دارو و قطره هم نوشت گفت استفاده کن یکشنبه بیا شست و شو بدم 

بهش گفتم وقتی قطره میندازم تو گوشم قطره میره تو گلوم سر درد وحشتناک میگیرم که داد میزنم گفت اینا حالت پارگی پرده گوشه 

پاره شده 😭😭😭

اصلا معاینه درستی هم نکرد گفت باید بری بیمارستان اونجا دستگاه میکروسکوپی دارن اگه باشه در میارن برات منم رفتم بیمارستان اونجا گفت گوشت اصلا جرم نداره 

نمیدونم حرف کدومو باور کنم دارم روانی میشم آخرم هیچی به هیچی حتی دو تا بیمارستان اورژانس رفتم اونام کاری برام نکردن 

کاربری سوم  

مگه یک بار مصرف هستید که آنقدر سر سلامتیتون ریسک میکنید؟؟

پیاز توی گوش ؟ واقعا خوبه نترسیدی!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دیروز انقد گوشم درد داشت بخاطر عفونت دوباره رفتم پیش دکترم گفت براچی انقد زود اومدی حالا دوباره برم ...

توضیح بده براش

تهش دعوات می‌کنه بهتر از پشیمونی و حسرت بعدشه

برو مطمئن شی

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
سلام خوبی رفتم متخصص خیلی بیشعور و بد برخورد بود گفتم پیاز رفته گفت آدمای دهاتی و پشت کوهی عفونت رو ...

حالا باید چیکار کنی برو پیش یه دکتر ساده ولی کار درست فکر نکنم مسئله پیچیده باشه اونقدرام