2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پیاز کردم تو گوشم حالا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 118 پست
سلام خوبی رفتم متخصص خیلی بیشعور و بد برخورد بود گفتم پیاز رفته گفت آدمای دهاتی و پشت کوهی عفونت رو ...

پرده گوش وقتی پاره بشه چرک وخون میاد بیرون و قبل ازپاره شدن درد شدید گوش داری 

پرده پاره بشه بعد یک مدت خوب میشه 

پیاز را من نشنیدم اما سیررراتکه توپنبه یادستمال کاغذی همون جلوی گوش میذارن نمیدن بره اون داخل 

احتمال نود درصد پیاز ازگوشت دراومدن وتوخونه افتاده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه یک بار مصرف هستید که آنقدر سر سلامتیتون ریسک میکنید؟؟پیاز توی گوش ؟ واقعا خوبه نترسیدی!!

چمیدونستم میره تو هنوزم مطمئن نیستم رفته یا نه دکترم رفتم گفت چیزی معلوم نیست 

کاربری سوم  
سلام خوبی رفتم متخصص خیلی بیشعور و بد برخورد بود گفتم پیاز رفته گفت آدمای دهاتی و پشت کوهی عفونت رو ...

بنظرم چیزی نی عزیزم

اون بیخود حرف مفت زده

وگرنه پارگی یا هر چیز دیگه ای میبود از درد نمیدونستین اروم بگیرین

من یبار جرم گرفته بود گوشم از درد گوش دیوونه شده بودم

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
حالا باید چیکار کنی برو پیش یه دکتر ساده ولی کار درست فکر نکنم مسئله پیچیده باشه اونقدرام

نمیدونم واقعا دیگه انقد درمونده و ناامید شدم کلی گریه کردم 

اگه پرده گوشم پاره شده باشه دیگه واویلا تا چند ماه درگیر میشم 

به هر کی گفتم میگن اگه قطره مزش بره تو گلو پرده گوش پارس 

دیشب گیلیسیرین انداختم کل دهنم چرب شد با سردرد وحشتناک انگار قطره میره تو رگای سرم 

اون دکتر عمومی رفتم پیشش دستمال لوله کرد تا ته کرد تو گوشم میگفت جرم داره نمیذاره قطره ها برسه انقد اونجا گریه کردم دستای دکترو گرفته بودم میگفتم نکن درد داره از همون موقع که اومدم خونه قطره انداختم این دردا رو داشتم میترسم هم اون اون با دستمال به پرده گوشم آسیب زده باشه چون قبلش اینطوری نبودم 

شوهر نامردم هم گفت انقد از این دکتر به اون دکتر میکنی فقط میخاستی ویزیت بدی هر روز هر روز میخام برم و بیام لج کردم داروهامم نذاشتم بگیره 

کاربری سوم  
پرده گوش وقتی پاره بشه چرک وخون میاد بیرون و قبل ازپاره شدن درد شدید گوش داری پرده پاره بشه بعد یک م ...

همون درد شدید داشتم حتی ژلوفن جواب نمیداد الانم ایبوپروفن میخورم اگه سوراخ ریز یا آسیب دیدگی باشه خون نمیاد 

والا کل خونه هم زیر رو کردم لای پتو ها همه دیشب جارو هم کشیدم چیزی نبود 

کاربری سوم  
بنظرم چیزی نی عزیزماون بیخود حرف مفت زدهوگرنه پارگی یا هر چیز دیگه ای میبود از درد نمیدونستین اروم ب ...

اخه درد شدید داشتم ژلوفن هم جواب نمیداد الانم با ایبوپروفن آرومش میکنم دیشب قطره گلیسیرین انداختم رفت تو دهنم کل دهنم چرب شد همراه با سردرد وحشتناک انگار قطره میره تو رگای سرم 

کاربری سوم  
همون درد شدید داشتم حتی ژلوفن جواب نمیداد الانم ایبوپروفن میخورم اگه سوراخ ریز یا آسیب دیدگی باشه خو ...

توسرویس نیفتاده

درد نه اما پرده پاره بشه چرک میاد دیدم که میگم و دردشم حس میکنی کمترشده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

توسرویس نیفتادهدرد نه اما پرده پاره بشه چرک میاد دیدم که میگم و دردشم حس میکنی کمترشده

بخدا از دیروزه دردش آرومتر شده خوب نشده ولی خیلی کمتر شده گوشمم کیپه 

قطره میندازم فقط هوار میکشم از درد رگای سرم انگار میخاد پاره بشه قطره میره تو گلوم دیشب گلیسیرین انداختم کل دهنم چرب شد 

دستشویی اصلا نرفتم گذاشتم و خابیدم بیدار شدم نبود 

کاربری سوم  
درد که چند روزه دارم درد شدید بخاطر عفونت قطره استفاده میکنم گوشم کیپ شده ولی الان شنوایی دارم چیز ا ...

شاید از گوشت افتاده بیرون خب

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘