2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۳ اتفاقا وقتی رفتم دنبالش و از راه علم اسلام بهم ثابت شد تونستم بپذیرمش و زندگیم عوض شد خیلیا هستن ...

عزیزم فکر می‌کنی اثبات شده درصورتیکه اگه واقعاً دقیق نگاه کنی میبینی یک سری توجیهات یا مطالب ساختگیه. باید قلبت پاک باشه

ممنونماما قرآن هم تفسیر داره و تنهایی خوندنش ما رو به نتیجه نهایی نمیرسونه

ببنید

درروز حداقل ۵۰ ایه بخونین با معنی

بعدشم آیات رو به خودتون بگیرین

انگار در لحظه داره بهتون وحی نازل میشه

اینطوری اگه تلاوت کنین کم‌کم چیزایی متوجه میشین که دیگران متوجه نمیشن

خداوند به شما فرقان عطا میکنه

کاربر آقا

۲۳ اتفاقا وقتی رفتم دنبالش و از راه علم اسلام بهم ثابت شد تونستم بپذیرمش و زندگیم عوض شد خیلیا هستن ...

دقیقا حرفت خیلی درسته

منم قبلا اگه ازم میپرسیدن اسلام یعنی چی واقعا هیچی بلد نبودم چون صرفا ی چیزی رو پذیرفته بودم اما الان خیلی دیدم باز شده

ببنیددرروز حداقل ۵۰ ایه بخونین با معنیبعدشم آیات رو به خودتون بگیرینانگار در لحظه داره بهتون وحی ناز ...

امتحان کردم با معنی 

ولی واقعا بعضی جاها رو متوجه نمیشم و همین باعث شده نرم سمتش

تفسیر ها هم که اینقدر از کلمات سنگین استفاده می کنن آدم بیشتر متوجه نمیشه

امتحان کردم با معنی ولی واقعا بعضی جاها رو متوجه نمیشم و همین باعث شده نرم سمتشتفسیر ها هم که اینقدر ...

تفسیر نور آقای قرائتی عوام فهم‌وراحته

ولی اگه همون تلاوت با معنی رو مداومت کنین کم کم روشن میشه براتون

کاربر آقا

عزیزم فکر می‌کنی اثبات شده درصورتیکه اگه واقعاً دقیق نگاه کنی میبینی یک سری توجیهات یا مطالب ساختگیه ...

عزیزم الان شما میگی این همه عارف که شاگرد تربیت کردن تحویل جامعه دادن مثل ایت الله بهجت و آیت الله قاضی و بقیه اینا حرفاشون الکی بوده ؟؟؟ حرفاشون ساختگی بوده ؟؟؟ اینکه شما ندیدی و پیداش نکردی دلیل بر نبودنش نیست 

اینکه میگید دلش آدم باید پاک باشه درسته همون به اصطلاح آدم باید به درخت طوبی وصل باشه تا بیوفته تو این راه ولی همه کسایی که وصل بودن که راه رو پیدا نکردن عزیزم صرفا لنگان لنگان به آخر رسوندن 

عزیزم چشماتو ببند و به ندای قلبت گوش کن. الان آیا جایی هست که برات سوال پیش اومده باشه؟ خوشحال میشم ...

من خودم یک دوره رفتم که کاملا عقلانی دین اسلام رو برام توضیح دادن

قبلا اگر ازم میپرسیدن اسلام چیه نمیتونستم توضیح بدم ولی الان بلدم

برای نسل جوون واقعا لازمه همچین چیزی

ممنون ازتون که یخواید وقت بذارید ولی سوالاتم زیاده بهتره یک کتاب جامع در این مورد باشه

دقیقا حرفت خیلی درستهمنم قبلا اگه ازم میپرسیدن اسلام یعنی چی واقعا هیچی بلد نبودم چون صرفا ی چیزی رو ...

آره دقیقا منم الان میتونم ساعت ها بشینم با کسایی که شک دارن بحث کنم و دلیل بیارم خداروشکر که مولام امام علی (ع) یه گوشه چشمی به ما انداخت و تو این مسیریم 

عزیزم الان شما میگی این همه عارف که شاگرد تربیت کردن تحویل جامعه دادن مثل ایت الله بهجت و آیت الله ق ...

میدونی چرا میگم؟ چون صد ها برابر علمای دینی ما از اون طرف دانشمندانی هستند که این مطالب رو رد کردند با مدارک و دلایل و کسی هم نمیتونه جوابشون رو بده. شما چون حرفا و مقالات اونا رو نخوندی اینطوری فکر میکنی. منم تصمیم گرفتم با قلبم بپذیرم تا با منطقم

من خودم یک دوره رفتم که کاملا عقلانی دین اسلام رو برام توضیح دادنقبلا اگر ازم میپرسیدن اسلام چیه نمی ...

من همه اینا رو تا تهش رفتم فدات شم. قطعا بهت میگم که از یک روحانی سطوح بالا اطلاعاتم کمتر نیست.

در باره نظریه اون دنیا هست یا نه 

ثابت شده علمی 

دکترای مغز و اعصاب هم گفتن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂