2777
2789
عنوان

به نظرتون کار من تو دانشگاه زشت بود یا نرمال

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 57 پست

زشت کارت به خودت بیا خواهر 

البته فکر کنم کلا براتون مهم نیست این رفتارا؟چون گفتین شوهرتون کاری نداره؟!

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدگاه اون فرد مشکل داشته و ذهنش خراب بودهوقتی انقدر بین شما و همسرتون اعتماد وجود داره اصلا به این ...

اوهوم ممنون 🤍اره واقعا من صرفا چون سردم بود اینو پوشیدم وگرنه اون لحظه از سرما اصلا مغزم کار نمیکرد 

من بودم اینکارو نمیکردم. فوقش میرفتم جایی که هواش اینقدر سرد نباشه، مثلا کلاس.(البته این نظر من و کا ...

اگه واقعاااا میدونستم که اونقدر سرد بوده مشکلی نداشت برام جدا میگم

چون سمت ما اصلا بارون هم نمیومد

ولی سمت دانشگاهمون برف میومد و من نمیدونستم برفه رسیدم دیدم چقدررر سرده و واقعا داشتم میلرزیدم 

واسه همین اگه میدونستم شوهرم هم تو همچین موقعیتی قرار گرفته برام مشکلی نداشت پوشیدنش

زشت کارت به خودت بیا خواهر البته فکر کنم کلا براتون مهم نیست این رفتارا؟چون گفتین شوهرتون کاری نداره ...

راستش نه اینکه مهم نباشه ولی خب اعتماد داریم بهم... من شوهرم خودش طوریه که اصلااا صمیمی نمیشه یعنی حتی دوست صمیمی پسر هم نداره دختر که هیچی 

رفت وامدامونم با همکارای متاهلشه ولی خب من چندتایی دوست مجرد دارم و شوهرم میشناستشون و باهامون بیرونم میاد پارکی جایی میریم باهامون میاد 

هیچ اشکالی نداره از نظر من 

اگه منم بودم میپوشیدم 

منم چندتا دوست اقا دارم که نامزدم میشناستشون و مشکلی نداره 

مهم اینه به هم دیگه اعتماد داشته باشیم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

همسر من اصلا حساس نیست سپرده ب خودم اما هیچوقت لباس ی اقای دیگه رو رقبت نمیکنم بپوشم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.